Tuorein sisältö

SANNI vaikeimman mahdollisin biisinaiheen äärellä - Haukilahden rantaan on voimaannuttava näkemys suruun

24.03.2023 klo 09.17 | Luettu: 9572 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

SANNI, Haukilahden rantaan on julkaistu.

"En voi uskoo et tää päivä on nyt tässä! Tää tuntuu vähän samalta ku uran ihan ensimmäisen biisin julkasu. Varmaan ku on ekaa kertaa kirjottamisen lisäks myös tuottanut biisin. Menkää kuuntelee ja kertokaa mitä tunteita herää. Kaikki kommentit menee suoraan sydämeen, jos mahollista ni lujempaa ku koskaan", kommentoi SANNI somessa.

Someviestissä SANNI kertoo biisin syntyneen viime keväänä Berliinissä.

"Tein tän biisin Berliinissä ollessani siellä viime keväänä etsiskelemässä itseäni kirjoittajana ja tunnustelemassa et mitä sinne sisimpään oikeasti kuuluu. Mulla oli aikaisempi albumi lähes valmiina, mutta tuntui että oon ihmisenä ja musantekijänä ottanut jo harppauksen uuteen elämänvaiheeseen ja sitä seuranneeseen luomisaaltoon. Tuntui, että tarvitsi lähteä pois hetkeksi ihan yksin, painaa reset-nappulaa ja katsoa mitä tapahtuu.

Kun saavuin Berliiniin, mulla oli elämässä tuore suru, jota käsittelin tän biisin kautta. Istuin studiokämpän olkkarissa yhtenä aamuna pala kurkussa, ja tajusin että suruhan kertoo lopulta tärkeydestä. Halusin tehdä tän biisin voimaannuttavana until next time -henkisenä kunnianosoituksena. Tuntui, että saatan olla nyt vaikeimman mahdollisen biisinaiheen äärellä. Silti halusin ainakin yrittää sanoa kaiken niin, kuin sen koen. Laitoin kännykän äänettömälle, aloitin aamulla ja lopetin vasta myöhään illalla, kunnes laulu oli valmis. Jokaisen kirjoitetun osan jälkeisen lauluoton jälkeen ääni murtui, siksi jätin demolauluraidan biisin lopulliseen versioon, siinä oli tunne jota ei pystynyt toisintaa enää omassa studiossa. Tää biisi on samalla mun eka täysin itse tuottama biisi, huh miten jännittävää
".
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kirjalähde: Nick Cav... Onko mun sydän tyhjä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova