Tuorein sisältö

Espoossa viime kesänä loppuunmyyty tekno- ja housemusiikin suurtapahtuma toteutuu myös tulevana kesänä

24.03.2023 klo 10.55 | Luettu: 288 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Espoossa viime kesänä loppuunmyyty tekno- ja housemusiikin suurtapahtuma CNNCT toteutuu myös tulevana kesänä.

Tapiolan Kulttuuriaukion lavalle nousevat 16.-17. kesäkuuta mm. oman musiikkigenrensä supertähdet Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza ja Kream.

Lauantain pääesiintyjänä on ruotsalainen Drumcode levy-yhtiön perustajanakin toimiva tekno-DJ/tuottaja Adam Beyer, joka aloitti uransa jo 1990-luvun puolivälissä.

Perjantain 16. kesäkuuta pääesiintyjä, italialaissyntyinen Deborah De Luca on teknomusiikissa harvinainen naispuolinen tuottaja, joka on saanut lempinimen Napolin teknokuningatar. Deborah De Luca on ollut CNNCTin artistikyselyjen toivotuin naispuolinen tekno-DJ.

Italialainen Meduza on kerännyt yli kaksi miljardia striimiä Piece Of Your Heart -kappaleellaan ja sai vuonna 2019 Grammy ehdokkuuden. Meduza nähdään festivaalilla lauantaina 17. kesäkuuta.

Perjantaina lavalle nouseva KREAM on norjalainen tuottaja/DJ-duo, joka on saanut huomiota melodisilla tech-house-kappaleillaan ympäri maailman ja on kerännyt yhteensä yli miljardi striimiä.

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetyn tapahtuman pääartisteina olivat Grammy-ehdokkaanakin ollut brittiläinen Mark Night sekä saksalainen DJ-suuruus ja musiikkituottaja Boris Brejcha.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Onko mun sydän tyhjä... Mustan Kuun Lapset, ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova