Tuorein sisältö

Sirpa ei saanut jatkopaikkaa Maijan Voice Of Finland -livetiimistä - kiitosten lisäksi Sirpalta kipakkaa palautetta: 'Paskat kyllä kuuntelee, sanon minä'

27.03.2023 klo 00.20 | Luettu: 1031 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Voice Of Finlandissa Sirpa Sola putosi viime hetkillä Maija Vilkkumaan livetiimistä. Vain neljälle laulajalle on paikka livelähetyksiin, ja taso on kova, joten upea esityskään ei tuonut Sirpalle jatkopaikkaa.

"Mun TVOF-matka päättyi Knockout-vaiheeseen. Hyvillä mielin eteenpäin, vaikka toki putoaminen harmitti.

Mä olen kuitenkin kaikkiin omiin esityksiini tyytyväinen. Sain sen mitä lähdin hakemaan; buustia omalle laulu-uralleni.

Mä sain myös paljon enemmän. TVOF:ssa mukana oleminen on poistanut epävarmuuden ja sen ettei mun tarvitse valittaa ankeuttajista. Niitä kyllä riittää. Anna mennä nainen, soi nyt mun päässä.
Kiitos rohkaisusta sinulle ihana @jenniestorbacka. Nyt minusta tuntuu, että uskon enemmän itseeni ja musiikkiin mitä rakastan"
.

Someviestissään Sirpa lähettää terveisiä myös valmentajalleen Maijalle ja myös Toni Wirtanen saa kiitosta kommenteistaan:

"Maija Vilkkumaa, olit kyllä paras mahdollinen valmentaja. Sinua toivoin ja sinut sain. Sinussa on sellaista ihmisyyttä, jota arvostan. Monia pieniä antamiasi vinkkejä jää mun reppuun. Toivon, että sun värikkyys tarttuu minuun".

"Toni Wirtanen, sun antama palaute ”Sinä olet minun” biisin esityksen jälkeen merkitsee minulle paljon. Se kantaa minua niinä hetkinä, kun kaikki musabusines julistaa popin ja nuoruuden puolesta. Musabusines ja tässä kisan tiimellyksessäkin on tuutattu yleisön suulla, että iskelmä on kuollut, eikä sitä kukaan kuuntele. Paskat, kyllä kuuntelee, sanon minä. Sitä ei radiot vaan soita, kun sitä ei heille isolla rahalla tarjota".Tällä upealla Lauri Tähkä -versioinnilla Sirpalle ei irronnut jatkopaikkaa:


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maijan tiimi on valm... ExtremeRun Lahti, Af... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova