Tuorein sisältö

Listamenestyjä Paramore mukana kohuleffassa

10.11.2008 klo 12.31 | Luettu: 1767 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Yhdysvaltalainen punkpopyhtye Paramore on tehnyt tunnuskappaleen tammikuussa Suomen ensi-iltansa saavaan Twilight -elokuvaan, jolle ennustetaan huikeaa menestystä. Ennenjulkaisematon tunnuskappale kantaa nimeä Decode ja se on parhaillaan radiosoitossa. Paramoren jäsenet ovat itse tunnustautuneet uskollisiksi Twilight -faneiksi, joten he olivat luonnollisesti innoissaan heille langetetusta tehtävästä.

Soundtrackilta löytyy myös toinen Paramoren ennenjulkaisematon kappale, I Caught Myself. Muita levyllä esiintyviä artisteja ovat mm. Muse, Linkin Park, Perry Farrell ja Collective Soul. Twilight - Original Motion Picture Soundtrack ilmestyy kauppoihin keskiviikkona 12. marraskuuta.

Twilight-elokuva perustuu yhdysvaltalaisen kirjailijan Stephenie Meyerin esikoisteokseen ja on samalla suositun kirjasarjan ensimmäinen osa, joka julkaistiin vuonna 2005. Sarjan kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti yli 17 miljoonaa kappaletta ja yksin Yhdysvalloissa seitsemän miljoonaa kappaletta. Sarjaa on käännetty yli 20 kielelle ja Twilightille on omistettu jopa 100 fanien tekemää nettisivustoa.

Yhdysvalloissa elokuva saa ensi-iltansa joulukuun 12. päivä ja Suomessa tätä houkuttavaa tarinaa pääsee seuraamaan 2. tammikuuta.

Katso video Paramoren Decode-biisistä täältä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Malariaa sairastava ... Madagascar 2 nauratt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova