Tuorein sisältö

'Hyvikset ja pahikset' - yksi vuoden striimatuimmista albumeista julkaistiin tänään

31.03.2023 klo 12.30 | Luettu: 395 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

KUUMAA on julkaissut uuden albumin "Hyvikset ja pahikset".

Kulunut vuosi on ollut KUUMAAlle käänteentekevä: Uuden Musiikin Kilpailu, neljä Emma-ehdokkuutta, Vuoden Yhtye -pysti ja viikko toisensa jälkeen listojen kärkipaikat niin radioissa kuin suoratoistopalveluissa.

Uunituore albumi Hyvikset ja pahikset osuu yhtyeen ytimeen: radiosoitto ei tule levyn ansiosta hiipumaan!

"Levyllä tutkitaan teemoja ja tunteita, jotka ovat löytäneet luoksemme kirjoitusprosessin aikana. Arjen poikkeamista repeilevä riemu, ystävyys ja sen päättyminen, rakastuminen ja sen sivuvaikutukset, kaipuu ja siihen tottuminen ovat keskiössä näissä biiseissä. Hyvikset ja pahikset-albumi pyrkii näkemään ihmisen virheet, haavoittuvaisuuden ja keskeneräisyyden kauniina asioina".

Albumia on tehty ympäri Suomea askeettisia metsämaisemia vasten, Berliinissä lämpimien kesäiltojen nosteessa ja kivitalojen halauksessa omalla studiollamme Helsingissä. Prosessi on ollut jokaista päivää myöten kehittävä ja palkitseva. Kuulokuvaan olemme hakeneet vuorotellen herkkyyttä ja sähkön ritinää, yhteisiin tuntemuksiimme nojaten.

Tänään julkaistu albumi on kerännyt ennen julkaisuaan jo lähes 27 miljoonaa kuuntelukertaa. Levyn kaikki singlet ovat striimanneet kultaa, platinaa tai tuplaplatinaa. Tammikuussa julkaistu Ylivoimainen striimasi platinaa alle kahdessa kuukaudessa. Viime heinäkuussa julkaistu jättihitti Tulipalo on kerännyt yli kymmenen miljoonaa striimiä, rikkoen tuplaplatinarajan. Single on viihtynyt jo yhteensä 12 viikkoa virallisen radiolistan kärjessä ja se on edelleen Spotifyn viiden kuunnelluimman kappaleen joukossa. Kaiken kaikkiaan yhtyeen tuotanto on kerännyt 46 miljoonaa kuuntelukertaa pelkästään Spotifyssa.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Osaan olla ilkee, s... Radio Nova Festivaal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova