Tuorein sisältö

Yli 43 miljardia kuuntelukertaa - brittitähti julkaisi uuden albumin

08.04.2023 klo 00.06 | Luettu: 815 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Brittitähti Ellie Goulding on julkaissut uransa viidennen albuminsa "Higher Than Heaven".

Albumia on ollut Gouldingin kanssa tekemässä huippunimet Greg Kurstin (Sia, Elton John), Jessia Shatkin (Charli XCX, Years & Years), Koz (Madonna, Dua Lipa) sekä Andrew Wells (Halsey, YUNGBLUD).

"Kahden viimeisen vuoden aikana studiolla on leijunut käsinkosketeltavan synkkä tunnelma. Uskon, että juurikin sen takia kukaan ei halunnut jäädä vellomaan ihmissuhteisiin ja draamaan musiikkimme puolella. ‘Higher Than Heaven’ saikin siis alkunsa halusta kääntää masentava tunnelma ympäri ja luoda jotain lähes huumavan kaunista. Albumi kertoo intohimoisesta rakkaudesta sen vahvimmassa, lähes epätodellisessa muodossa", Ellie kuvailee albumiaan.

Viimeisenä singlenä albumilta julkaistiin By The End Of The Night.

Ellie Goulding nousi kertaheitolla brittiläisten naisartistien kärkikaartiin julkaistuaan "Lights"-debyyttialbuminsa 13 vuotta sitten. Poptähden kaikki neljä albumia ovat myyneet platinaa Suomessa. Menestyksekkään uransa aikana Goulding on voittanut kaksi BRIT Award -palkintoa, ansainnut Grammy- ja Golden Globe -ehdokkuudet sekä saavuttanut tuotannollaan maailmanlaajuisesti yli 43 miljardia kuuntelukertaa. Artistilla on yhteensä yli 50 miljoonaa seuraajaa sosiaalisen median kanavissaan.

Brittitähti on nähty esiintymässä Suomessa lukuisia kertoja niin Tavastian klubikeikalla kuin festareilla, kuten Ilosaarirockissa, Ruisrockissa, Provinssissa sekä viime kesänä Espoon ja Kokkolan viinijuhlilla.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< 32 miljardia striimi... Brittitähti Paul Cat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova