Tuorein sisältö

Antti Tuisku esittelee someviestissään musiikkiuransa jälkeisen työyhteisön - osakkaana uudessa start up -yrityksessä

10.04.2023 klo 01.07 | Luettu: 1276 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Antti Tuiskun parhaillaan meneillään oleva massiivinen areenakiertue on samalla artistin näillä näkymin viimeinen suurempi kiertue.

Heinäkuun Ruisrockin keikan jälkeen Antti hyllyttää musiikkiuransa.

"Viikon päästä tulemme Kuopioon ja Lahteen, joista molemmat kaupungit ovat loppuunmyytyjä. On turvallista jo tässä kohtaa todeta, että tämä on ja tulee olemaan elämäni upein ja koskettavin kiertue ja rakastan jokaista hetkeä niin teidän kuin työryhmänikin kanssa, jonka saan jakaa lavalla ja lavan takana".

Antti esittelee someviestissään myös musiikkiuransa jälkeisen työuransa ihmisiä. Tämä on hyvinvointialan Minde, jossa Antti on osakkaana, ja jossa mies aikoo myös jatkossa työskennellä.

"Multa on kyselty lukemattomia kertoja mun suunnitelmista ja ajatuksista artistiuran jälkeiseen elämän vaiheeseen liittyen. Ajattelin nyt hieman avata näitä ajatuksia teille. Olen lähtenyt osakkaaksi uuteen, Minde - nimiseen hyvinvointialan yritykseen. Minden toiminnan keskiössä on madaltaa avun tarvitsijan kynnystä saada apua elämän erilaisiin haasteisiin. Tämän lisäksi Minde yhdistää eri terveysalan asiantuntijoita, kuten terapia- ja valmennus suuntauksen osaajia oikeille avun tarvitsijoille ja auttaa asiantuntijoita rakentamaan omia urapolkujaan. Näin ollen Minde toimii vahvasti sekä asiakkaan, että asiantuntijan suuntaan. Tällä hetkellä apua saa konkreettisesti artikkeleiden, erilaisten testien, huolikyselyn ja Mindepuhelimen avulla, jossa soittoihin ovat vastaamassa alan ammattilaiset. Olen ollut vahvasti mukana kehittämässä tämän tarpeellisen, hienon start upin toimintaa ja tulenkin ensi syksystä lähtien tarjoamaan myös omaa osaamistani luonnollisesti Minden kautta. Oma, lähes 20 vuoden kokemus esiintyjän työstä, liikuntaneuvojan ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutin koulutus sekä kirjailijana toimiminen itsetuntemukseen liittyvien aiheiden parissa, antavat minulle valtavasti intoa, mutta myös leveitä hartioita, toimia ja auttaa ihmisiä selviämään elämän haastavista hetkistä, mutta myös löytämään ja kirkastamaan omaa piilossa olevaa potentiaaliaan".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vedonlyöjien tilasto... Ghost julkaisi Genes... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova