Tuorein sisältö

Metallican uusi albumi julkaistu - pieni varoituksen sana koskee erityisesti yhtä albumin vähemmän onnistunutta ominaisuutta

14.04.2023 klo 00.17 | Luettu: 4831 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metallican kahdestoista studioalbumi "72 Seasons" on julkaistu. Vanha jaksaa vielä!

Singlet Lux Æterna, If Darkness Had A Son, Screaming Suicide ja levyn nimibiisi 72 Seasons ovat ensimmäisen kuuntelun perusteella levyn merkkipaaluja. Parissa viisussa kuultava grungemainen vivahde sopii myös hyvin joukkoon, mutta se pituus - albumin pituus on lähemmäs 70 minuuttia. Pisin biisi yli 11 minuttia. Albumi tukehtuu ylettömään kestoonsa.

Aitoa ja ehtaa Metallicaa, mutta vähempikin olisi riittänyt. Kuinka monta viisua levyn 12 kappaleesta jää oikeasti elämään, pysyy keikkojen soittolistoilla ja muistetaan vielä vuosienkin kuluttua. Olisiko neljä tai viisi suhteellisen lähellä oikeaa vastausta?

72 Seasons -albumin tuottivat James Hetfiled, Lars Ulrich ja Greg Fidelman. Fidelman oli mukana myös yhtyeen edellisen, vuonna 2016 julkaistun, "Hardwire...To Self-Destruct" -albumin tuottajana.

Metallica käynnistää maailmankiertueensa 27.4. Amsterdamista, jossa on luvassa kaksi keikkaa täysin eri settilistoin. Sama konsepti jatkuu läpi kiertueen. Suomessa yhtye nähdään kesällä 2024, kun bändi nousee Helsingin Olympiastadionin
lavalle 7.6. ja 9.6.










V2.fi | J.A. Kaunisto
< Janne Wirmanin Warme... Toto-leiristä uutta ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova