Tuorein sisältö

Kolmas Game of Thrones -sarja on virallisesti A Knight of the Seven Kingdoms

14.04.2023 klo 00.35 | Luettu: 3609 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Supatus Game of Thrones -tv-sarjan esiosista on todistanut, ettei "luotettaviin sisäpiirijuoruihin" kannata uskoa aina. Ensimmäinen esiosa vaikutti varmalta, kun pilottijakso kuvattiin, mutta se peruttiin. Heti perään House of the Dragon sai vihreää valoa. Noin kymmenestä potentiaalisesta projektista on puhuttu sittemmin mm. kirjailija George R.R. Martinin suulla, mutta mikään ei ole varmaa, ennen kuin HBO kiekuu.

Nyt se kiekuu. "Dunk and Egg" -romaaneihin perustuva A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight on virallisesti jatkumon kolmas tv-sarja.

Martin höpisi alunperin, ettei hän halua HBO:n koskevan näihin romaaneihin, jotta hän ehtii kirjoittaa lisää, mutta hänen mielensä muuttui jo aiemmin. Hän on uuden sarjan kirjoittaja ja tuottaja.

Egg on tuleva kuningas Aegon V Targaryen, joka on "hullun kuninkaan" isoisä. Dunk on Aegon V:n tuleva luottomies Ser Duncan the Tall. Duncan on "Hedge Knight" eli isännätön samurai tai freelance-ritari.

Dunk and Egg -romaanit ovat lyhyempiä kuin pääsaagan tiiliskivet, mutta ne ovat olemassa. Peruttu esiosa ja monet muut ajatuksen asteella olevat tv-sarjat perustuvat Martinin töihin löyhemmin.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Harry Potter -kirjat... Tämä albumi on korke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova