Tuorein sisältö

Norjan suosikkitutkija William Wisting jatkaa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa vielä ainakin kahden kauden ajan

17.04.2023 klo 14.03 | Luettu: 716 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Norjan suosikkitutkija William Wisting, jota esittää Sven Nordin, ratkoo uusia rikospulmia Elisa Viihde Viaplayssa.

Sarjasta tehdään kaksi uutta kautta ja kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä idyllisessä Larvikissa. Silta-sarjan tähtiohjaaja Henrik Georgsson vastaa neljännestä kaudesta.

Wisting on noussut yhdeksi suoratoistopalvelun suosituimmista alkuperäistuotannoista. Neljäs tuotantokausi perustuu rikoskirjailijan Jørn Lier Horstin alkuperäistarinaan ja Wisting-kirjojen hahmoihin. Viides kausi perustuu saman kirjailijan kirjaan "Case 1569".

Neljännellä kaudella nähdään myös kansainvälinen tähti Rupert Evans, joka tunnetaan muun muassa Siskoni on noita, Bridgerton ja The Man in the High Castleste -sarjoista.

Viidennnen kauden alussa Wisting on sairauslomalla vakavan loukkaantumisen jälkeen, kun salaperäinen kirje ilmestyy postiin. Kirje johtaa Wistingin mahdolliseen tuomiovirheeseen vanhemmassa murhatapauksessa, jonka nyt joku haluaa uudelleen tutkittavaksi. Wistingin tuleekin nyt etsiä sekä kirjeen lähettäjää että uusi ratkaisu vanhaan tapaukseen. Tämä johtaa hänet pois Norjasta ja tunteikkaaseen jälleennäkemiseen entisen kollegansa kanssa.

Tiedot ensi-iltapäivästä ja tarkemmat tiedot uusista kausista julkaistaan myöhemmin tämän vuoden aikana.



(Viaplay Group)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Helsingin Juhlaviikk... Nyt mennään isosti, ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova