Tuorein sisältö

BB-Cheryll häädettiin vääryydellä - Cheryll takaisin taloon!

12.11.2008 klo 18.52 | Luettu: 6535 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Big Brother-talosta viime sunnuntaina häädetty Cheryll Karri on saanut fanit liikkeelle. Nettiadressissa Cheryllin väitetään kärsineen häätöäänestyksessä vääryyttä - nuori nainen halutaan takaisin taloon!

Tuuli ja Anna olivat Cheryllin kanssa äänestyksessä, jonka aikana jokainen oli vuorollaan lähdössä talosta. Nettiadressi väittää äänestyksessä olleen jotain hämärää:

"Vielä kun äänestysaikaa oli sunnuntaina vielä useita minuutteja jäljellä ainakin Cheryllin kannattajat kokivat karmaisevan takaiskun: Lähettäessään Cheryllille + -ääniä saivat he seuraavanlaisen tiedotteen puhelimiinsa: "Palvelu on tilapäisesti poissa käytöstä"!

Tämä siis esti ainakin Cheryllin kannattajien äänestämisen, mikä pidemmän päälle vaikutti äänestystulokseen! Tämä siis tarkoittaa sitä, että joko palvelulla on tosiaankin ollut teknisiä ongelmia, tai sitten tuotanto vain halusi Cheryllin ulos Big Brother -talosta!

Kaiken lisäksi Iltalehden verkkosivuille ilmestyi jo kello 22.09 uutinen Cheryllin häädöstä: Useita minuutteja ennen putoajan selviämistä, äänestyskin oli vielä kesken! Ynnätään tähän mukaan vielä se, että tässä uutisessa oli alunperin vanhat kuvat parin edellisviikon takaa sen ilmestyessä, mutta nyt siinä on uudet "viralliset" kuvat".

Nettiadressi "Cheryll takaisin BB-taloon" löytyy täältä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ridley Scott totta t... Huhusta faktaksi: Wi... >

Keskustelut (6 viestiä)

pErFecTONe

Rekisteröitynyt 22.06.2008

12.11.2008 klo 19.13

Ärsyttävä, ruma, läskinaamainen sika Cheryll Karri (lmao) halutaan BB-taloon... huh huh...
Hän muuten osasi kuvata itseään aivan oikein, "ruma hylkiö".
lainaa
Petso

12.11.2008 klo 19.14

Toivon todella, että uutinen on kirjoitettu sarkasmilla, eikä huutomerkit tarkoita kirjoittajan oikeaa innostusta ko. asiaa kohtaan. Big Brother sietäisi joutua alimpaan helvettiin, mitä ei ikävä kyllä näytä tapahtuvan lähiaikoina aivottoman kansan takia.
lainaa
Neoncat

Rekisteröitynyt 10.04.2007

12.11.2008 klo 19.20

Lapaset nähtiin jo telkkarissa, mitä muuta annettavaa hänellä muka olisi enää?.. :D
lainaa
Gamehero

Rekisteröitynyt 29.05.2008

12.11.2008 klo 19.52

Turhaa sanon minä... Ei sitä sinne halua kukaan muu kuin pieni fanaattinen joukko
lainaa
Realisti

14.11.2008 klo 13.48

Miksi nyt yhtä äkkiä syntyi hirveä hulabaloo äänetyksen oikeellisuudesta?? Oikea ihminen putosi kuitenkin, niin mitä väliä! Cheryll on antanut näköjään laajalle katsojakunnalle itsestään kiltin ja ah niin viattoman kuvan. Mutta todellisuus onkin sitten jotain ihan muuta. Kyseinen ihminen todellakin on täydellinen kopio Johanna Tukiaisesta kaikkine turhamaisine piirteineen. On tehnyt mun elämästä muutaman asteen huonomman, mm. haukkumalla ja pilkkaamalla sekä aina katsonut halveksuva katse naamassaan.
lainaa
Ama

30.12.2008 klo 20.20

CHERYLL ON PARAS!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova