Tuorein sisältö

Disney+ lopetti National Treasure: Edge of History -sarjan alkuunsa

22.04.2023 klo 12.20 | Luettu: 1303 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney+ -sarja National Treasure: Edge of History on tönäisty televisiohistorian jyrkänteeltä. Joulukuussa alkanut ja helmikuussa päättynyt 1. kausi jää viimeiseksi.

Sarja sai nihkeää palautetta, eivätkä katsojaluvut ilmeisesti tukeneet Disneyn haavetta brändin nousujohteisesta paluusta. Sarja kertoo pääasiassa uusista hahmoista, mutta se sijoittuu samaan jatkumoon kuin elokuvat. Justin Bartha ja Harvey Keitel palasivat rooleihinsa vierailijoina. Tekijöiden tavoitteena oli saada mukaan muitakin elokuvahahmoja kuten Nicolas Cagen näyttelemä päähenkilö.

Nuorta sankaritarta näytteli Lisette Olivera. Kansallisaarteita jahdattiin taas, Catherine Zeta-Jonesin näytellessä mystistä mustan pörssin kauppiasta.

Kolmas leffa on ollut suunnitteilla edellisestä saakka eli vuodesta 2007. On mahdollista, että tv-sarja hidasti leffasuunnitelmaa, mutta leffaa ei peruttu, eikä sitä ole peruttu vieläkään ainakaan virallisesti. Tuottaja Jerry Bruckheimer kertoi viime vuonna, että elokuvan käsikirjoitus on lähetetty Cagelle.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Saara Aallon Britann... Diktaattori Ceausesc... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova