Tuorein sisältö

True Detective -miehen uusi idea muuttui 7 rohkeata miestä -kierrätykseksi

24.04.2023 klo 20.30 | Luettu: 694 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Joskus (kohtalaisen usein) käy näinkin. Nic Pizzolatto kehitteli uutta tarinaa. Rahoittaja järkeili, että on parasta väittää, että kyseessä on vanhan idean lämmittely.

Pizzolatton idea on muutettu länkkärin 7 rohkeata miestä (The Magnificent Seven) uudeksi versioksi. Tällä kertaa tiedossa on tv-sarja.

Historiaa. 1. Akira Kurosawa ohjasi klassikkoelokuvan 7 samuraita (Shichinin no samurai, 1954). 2. Kehuttu on myös Kurosawan leffan amerikkalainen versio 7 rohkeata miestä (1960), joka vie tapahtumat Japanista villiin länteen. 3. Vuonna 2016 valmistui uusi The Magnificent Seven (kuvassa), jonka kirjoittamiseen Pizzolatto osallistui.

Klassikon uuden version Pizzolatto-version uusi Pizzolatto-versio on suunnitelman mukaan: länkkärien kulta-aikaa mukaileva spektaakkeli, jossa henkipatto ja hänen kätyrinsä päätyvät suojelemaan yhteisöä, jota ahneet karjaparonit ahdistelevat. Tilaa on juonille ja petoksille.

Pizzolatto tunnetaan parhaiten True Detective -sarjan luojana. Hän oli päävastuussa kausista 1-3, mutta tuleva 4. kausi The Night Country on tehty ilman häntä.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Perry Mason 2-6: mur... Arnold Schwarzenegge... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova