Tuorein sisältö

Rauma Blues vahvistuu kahdella ulkomaan nimellä - molemmat ensimmäistä kertaa Suomessa

26.04.2023 klo 16.26 | Luettu: 584 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rauma Blues järjestetään elokuun toisena viikonloppuna torstaista lauantaihin 10.8.—12.8.

Lauantain 12.8. pääkonsertin aiemmin julkaistut kotimaiset bluestähdet, Erja Lyytinen ja AT’s Roots & Ramblin’, saavat rinnalleen kansainvälisiä kärkinimiä. Sielukas bluesin ja soulin kuningas Louisianan soilta eli Robert Finley, sekä eri juurimusiikkilajeja americanaan ja 70-luvun souliin yhdistävä hollantilaisbändi Harlem Lake nähdään Raumalla lietsomassa blues-huumaa.

Sekä Robert Finley että Harlem Lake nähdään Suomen keikkalavoilla ensimmäistä kertaa. Finleyn on ollut tarkoitus esiintyä aiemmin Helsingin Juhlaviikoilla, mutta peruuntumisen myötä on Rauma Bluesilla nyt kunnia saada esitellä maan blueskansalle jo vuosikausia Suomeen kaivatun Finleyn live-esiintyminen.

Festivaalin pääkonsertti tulee vielä myös täydentymään: kolmas kansainvälinen bluestähti, kaikkiaan viides pääkonsertin esiintyjä, julkaistaan tulevien viikkojen kuluessa. Myös festareiden bluesklubien artisteista tiedotetaan kevään-alkukesän aikana.

Rauma Bluesin pääkonsertin ennakkoliput ja VIP-liput ovat jo myynnissä.

Rauma Blues -fiiliksiä voi nostattaa jo ennen itse festaria, kun 6.5. Raumalla Kulttuurikuppila Brummissa vietetään Rauma Blues -etkoja. Etkoilla esiintyvät Rauma Bluesista jo aiemmin hyvin tunnetut bluesrock-kombot: Micke Björklöf & Blue Strip, sekä jo useilta Rauma Blues -klubeilta tuttu, KallaBlöösistä Kallaksi napakoittanut raumalaistrio.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rocket herkistelee k... Rapujen hinnat kaikk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova