Tuorein sisältö

Seuraava aikuisten Nalle Puh kertoo Risto Reippaan huumekokeiluista

28.04.2023 klo 15.40 | Luettu: 1071 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Pienen budjetin kauhuleffa Winnie-the-Pooh: Blood and Honey (kuvassa) ehti apajille ensimmäisenä, kun Nalle Puhin tekijänoikeudet vanhentuivat Yhdysvalloissa. Nyt tekeillä on myös korkean ikärajan komediasarja Christopher Robin.

Sarjassa Christopher eli Risto Reipas on parikymppinen tyhjäntoimittaja New Yorkissa. "Neljänneselämän kriisistä" kärsivä miekkonen pohtii suuntaansa hylätyssä kerrostalossa, jonka liepeillä on portaali puhuvien eläinten maahan. Portaalin voi kätevästi avata huumeita käyttämällä.

Sarja yhdistelee oikeita näyttelijöitä ja animaatiota. Pilottijaksosta vastaa kokenut animaatio-ohjaaja Conrad Vernon, jonka töitä ovat mm. Perhe Addams 1 ja 2, Sausage Party ja Shrek 2.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pasi ja Anssi sekä H... Polttopalloelokuvien... >

Keskustelut (1 viestiä)

N1N1

29.04.2023 klo 17.47

Tuli vuokrattua tämä heti kun tuli saataville Rakuten TVseen. Tää oli yllättävän hyvä omalla sairaalla tavallaan. Kunhan ei ota liian vakavasti leffaa niin tästä jopa nauttii. Näyttely taso nyt oli jotain c luokkaa, mutta sillä tätä lähdin katsomaankin. En odottanut oikeestaan mitään elokuvalta, mutta nyt haluan nähdä jatkoa jos tehdään...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova