Tuorein sisältö

Essi Unkurin lomalle ikävä päätös, rosvo iski metrossa: 'Taas huomattiin ettei se tarvitse kun sekunnin'

29.04.2023 klo 00.05 | Luettu: 1008 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Missikaunotar Essi Unkurin ja Diilistäkin tutun Viljami Harjuniemen Euroopan reissu Ranskassa, Sveitsissä ja Italiassa sai ikävän käänteen.

Rosvo iski metrossa.

Essi kertoo pitäneensä tarkkaan huolta laukustaan, mutta hetkellinen herpaantuminen aiheutti kännykän häviämisen taskuvarkaan kynsiin.

Essi ja Viljami ovat jo Suomessa. Kaksikko viihtyi reissussa noin parin viikon ajan.

"Juostiin päivällä Viljamin kanssa metroon Roomassa kahvikupit kädessä. Metrossa oli paljon ihmisiä, mutta ei mitään hirveää ruuhkaa, johon oltiin tässä vaiheessa reissua jo totuttu. Olin ollut todella varovainen koko reissun ja aina pitänyt kaiken laukussa, laukun vatsan puolella ja käden siinä päällä. Tällä kertaa olin kiireessä, kädet täynnä ja ehkä liian tottunut tähän metromeininkiin. Puhelin unohtui siis hetkeksi housujen reisitaskuun. Tasku oli tiukka ja puhelin visusti siellä. Juteltiin Viljamin kanssa rintarinnan metrossa seisten ja huomaan kuinka eräs mies hivuttautuu aivan minun viereen niin, että tunnen hänen hengityksensä. Käännyin katsomaan häntä ja yritin ottaa etäisyyttä. Metron ovet aukesi, kokeilin vaistomaisesti taskua ja huomasin, että puhelin oli poissa. En ollut tuntenut mitään, mutta ymmärsin heti että puhelin oli poistunut juuri metrosta miehen mukana.

Puhelin siis vaihtoi omistajaa, josta seurasi monen tunnin operaatio sulkea liittymä, kortit ja puhelin. Kieltämättä ärsytti. Onneksi kyseessä oli kuitenkin vain materiaalia.

Pitäkää tarkasti huoli omista tavaroista, taas huomattiin ettei se tarvitse kun sekunnin.

Selvisin kuitenkin Suomeen ilman puhelinta ja rahaa, aika ihanaa nukkua pitkästä aikaa yö omassa sängyssä
".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Voice Of Finlandin f... Onko tässä maailman ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova