Tuorein sisältö

Varokaa, kateus iskee: Jeremy Clarkson antaa jälleen mielipiteensä kuulua - mielensäpahoittajat olkaa valmiina!

30.04.2023 klo 18.52 | Luettu: 1053 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Autoilujuontaja Jeremy Clarkson antaa jälleen mielipiteensä kuulua, ja mielensäpahoittajat voivat olla varuillaan.

Clarksonin tuorein heitto suomii kaiken maailman mielenosoittajia, maailmanparantajia ja ekoaktivisteja. Eivät he läheskään aina välitä tai kampanjoi puhtaan, parempien olojen tai turvallisemman ympäristön puolesta, vaan heitä ajaa eteenpäin kateus. Kateus heitä kohtaan, joilla on varaa mukavaan elämään!

Muiden mukava elämä ärsyttää. Pitkät lomat ja golfkärryt. Kuinka joillakin on varaa cruisailla töihin autolla, kun jotkut joutuvat näkemään vaivaa ja hikeä kaksipyöräisten kanssa.

Clarksonin mukaan kymmenestä käskystä viisi on täyttä roskaa, mutta pari on kuitenkin ihan oikealla asialla: "älä tavoittele lähimmäisesi omaisuutta" ja "älä tavoittele lähimmäisesi puolisoa, työntekijöitä, karjaa äläkä mitään, mikä hänelle kuuluu".

Clarkson kertoo esimerkin omasta naapurustostaan. Miehen lähipiirissä asuu kolme hahmoa, jotka lentävät aina välillä Clarksonin tilusten yli omilla helikoptereillaan - matkalla jälleen uusille kaviaari-samppakaljalounaille. Clarksonille ei tulisi mieleenkään langettaa naapureiden perään kirousta, pelkästään siksi että he ovat menestyneitä.

"Kun amerikkalainen koditon pummi näkee rikkaan tyypin ajavan ohitse loistoautollaan, pummi miettii 'jonain päivänä minulla on myös tuollainen'. Samassa tilanteessa brittiläinen koditon pui nyrkkiä ja irvistelee, 'joskus vielä järjestän niin, että menetät tuon kaiken'. Se on kateutta".

Clarkson ottaa esille vaikkapa Ranskassa koetut mielenosoitukset, joissa on äänekkäästi protestoitu hallituksen päätöksestä eläkeiän nostosta. "Ranskassa hallitus runnoi eläkeiän noston läpi ohi parlamentin – odotettavissa raivoisia protesteja", totesi meilläkin Ylen uutisen otsikko.

Clarksonin mukaan Ranskassakin todellinen ongelma on juuri kateudessa. Toisilla on, ja kun minulla ei ole, muillakaan ei saisi olla.

(Daily Star)






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallican Euroopan ... Tämä mielipide kiinn... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova