Tuorein sisältö

Suosittu mutta liian kallis S.W.A.T. -sarja on lopetettu

06.05.2023 klo 21.30 | Luettu: 1124 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Vuonna 2017 alkanut S.W.A.T.-sarja on lopetettu, kun kuudes kausi on loppusuoralla. Viimeinen jakso nähdään 19. toukokuuta.

Viime vuosina monet tv-kanavat ja suoratoistopalvelut ovat joutuneet pohtimaan, minkä verran ne sisällöstä maksavat. Uutislähde Deadline maalailee, että S.W.A.T. oli CBS-kanavan vakiintunein mutta myös kallein käsikirjoitettu sarja. Sarjan suosio on noussut. Kyseessä saattaa olla katsotuin perinteinen tv-sarja vähään aikaan, joka on lopetettu.

CBS ja sarjaa tekevä Sony eivät päässeet sopimukseen jatkosta, vaikka asiasta neuvoteltiin pitkään. Sarjan tekeminen on kallistunut koko ajan, eikä Sony pidä projektia enää kannattavana, kun CBS pihistelee. Deadlinen käsityksen mukaan ei ole todennäköistä, että sarjalle löytyy uusi koti.

"S.W.A.T." on tosielämästä tuttu lyhenne Yhdysvaltain poliisivoimien erikoisyksiköille, mutta kyseessä on silti myös brändi. 70-luvun S.W.A.T.-sarja, vuoden 2003 S.W.A.T.-elokuva ja muutamat DVD-elokuvat ovat virallisesti "saman tarinan" eri versioita. Asian huomaa ainakin siitä, että monilla hahmoilla on samat nimet.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sarjamurhaaja Robert... 'Forhelvede', Metall... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova