Tuorein sisältö

Autoilujuontaja Jeremy Clarkson haastettiin oikeuteen - rähinän syy on vähintäänkin omalaatuinen

11.05.2023 klo 00.24 | Luettu: 1094 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Autoilujuontaja Jeremy Clarkson väittää saaneensa kutsun oikeuteen, koska eräs nainen oli kolhinut jalkaansa Clarksonin farmin portilla. Outoa tapahtuneessa on, että nainen oli liikkeellä ilman lupaa eli käytännössä tunkeutumassa yksityisalueelle.

Clarkson puhui The Performance People -podcastissa. Ottaa pattiin, nimittäin vaikka se, ettei nykyään voi laittaa esille edes "varokaa vihaista härkää" -kylttiä. Vakuutussyistä.

Clarkson tuskailee mielensäpahoittajien ilmastoa. Edes kieltolappuja ei voi laittaa esille. Miksi ei, esimerkki: Jos laitat aitauksen tienoille varoitustaulun, jonka aiheena on vihainen härkä, ja jos härkä sitten hyökkääkin jonkun kimppuun, kohu on valmis - koska kirjoittamalla tauluun 'vaara', olet ollut tietoinen potentiaalisesta vaarasta. Olet siis ollut vastuuton? Toisaalta, kuka käskee mennä laitumelle, jossa on vihainen härkä. Ellet sitten ole luvatta asialla oleva turisti?

Clarkson palaa aiheessa naiseen, joka oli luvatta liikkeellä, ja nosti kanteen loukattuaan jalkaansa Clarksonin tiluksilla.

"Nainen sanoi 'haastan sinut oikeuteen', enkä voinut tehdä asialle mitään".

(Daily Star)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Norjan viisuedustaja... Paidattoman riehujan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova