Tuorein sisältö

Vuoden 2009 puhutuimmat sankarit puhuvat itsekin uudessa Watchmen-trailerissa

14.11.2008 klo 14.00 | Luettu: 3985 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kaikkien aikojen ylistetyimpään sarjakuvaromaaniin perustuva elokuva Watchmen on saanut uuden trailerin, joka ei tällä kertaa luota yksinomaan ohjaaja Zack Snyderin räiskyviin visioihin, vaan kertoo jotain tarinastakin. Video löytyy alta, tai HD-versiona Yahoo Moviesin sivulta.



Ensi keväällä ensi-iltansa saava Watchmen on muutamallakin tavalla poikkeuksellinen. Ohjaaja vannoo uskollisuutta alkuperäismateriaalille, joka edustaa huomattavasti hidastempoisempaa tarinankerrontaa, kuin perinteiset supersankarirymistelyt. Watchmen tulee kestämään lähes kolme tuntia ja kantamaan ikärajaa R (K15-K18), mikä vihjailee, ettei kohderyhmä ole aivan sama kuin Spider-Manilla. Alkuperäisteoksen kirjoittaja Alan Moore ei tapojensa mukaan tahdo olla elokuvan kanssa missään tekemisissä, vaan on maininnut, ettei Watchmen hänen mielestään toimi kuin sarjakuvana. Tämän päälle filmatisointioikeudet aiemmin omistanut 20th Century Fox on haastanut Warner Brothersin oikeuteen, eikä kiista ratkea kuin aikaisintaan tammikuussa.

Keskeneräisen elokuvan nähneet tahot ovat ylistäneet näkemäänsä. Sarjakuvan lopetus on vaihdettu kaupallisempaan, mutta Snyderin mukaan edes faneilla ei ole ollut nokan koputtamista.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Povipommin päiväkirj... Venäjän pääministeri... >

Keskustelut (4 viestiä)

Mi5

14.11.2008 klo 16.27

Näyttää melko ankealta.
Snyderin aikaisemmasta tuotannosta päätellen loppu on modifioitu enemmän kristillis-nationalistiseksi "paha saa palkkansa" -tyyppiseksi ratkaisuksi.
lainaa
GanymeDes

Rekisteröitynyt 23.04.2007

14.11.2008 klo 22.53

Nyt kun on tullut jo nähtyä tuo "Låt den rätte komma in", niin tätä leffaa seuraavaksi odottelen mielenkiinnolla.
Voimme varmaan odottaa arvostelua tuosta loistavasta ruotsalaisleffasta, kunhan se tänne Suomeen saapuu, vai miten on Peltonen?
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

16.11.2008 klo 19.34

Sarjakuva on tullut luettua muutaman kerran ja on kyllä yksi parhaimpia sarjakuvia. Ja tuntuu että tämä iskee vähän varttuneempaan yleisöön kuin Spider-Man. Toivottavasti loppua ei kuitenkaan pahasti ole ryssitty. Diggaisin enempi että oltaisiin sarjakuvalle uskollisia mutta aina ei voi kaikkea saada. Tulee varmasti katsottua, sitten voi vertailla.
lainaa
VEIVINHEITTOVIHKO

04.05.2011 klo 17.50

Ei tuon leffan lopetuksessa mielestäni mitään kaupallista ollut, tai en ainakaan muista että siinä olisi yritetty myydä mitään :)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova