Tuorein sisältö

Huonompi uutinen norjalaisen black metal -veteraanin faneille

15.05.2023 klo 11.20 | Luettu: 576 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Norjalaisen black metal -suuruuden Immortalin ystäville ikävämpi uutinen.

Bändin alkuaikojen kokoonpanosta on turha haaveilla - ei tule onnistumaan.

Näin väittää Immortaliin perustajiin kuuluva Harald "Demonaz" Nævdal.

Sakeaan soppaan liittyvät Immortal-miehet Olve "Abbath" Eikemo ja Reidar "Horgh" Horghagen. Kahdeksan vuotta sitten alkoi elämää suurempi draama Abbathin syyttäessä Demonazin ja Horghin lähteneen bändistä.

Abbath pyrki oikeuden kautta varmistamaan itselleen bändin nimen käyttö-oikeuden, mutta oikeus tuli toiseen lopputulokseen.

Tarina sai kuitenkin jatkoa pari vuotta myöhemmin. Tuolloin Demonaz yritti rekisteröidä bändin nimen omaan käyttöönsä. Horgh nosti oikeuskanteen ja voitti.

El Cuartel Del Metalin haastattelissa Demonaz kommentoi, olisiko soittaminen yhdessä Abbathin ja Horghin kanssa vielä mahdollista. Demonaz tyrmää toiveet: "Yritimme useamman kerran, ja se ei vain toiminut. En koe uutta yritystä mielekkäänä. Miksi yrittäisin, kun se ei ole toiminut aikaisemminkaan".

Demonaz totesi haastattelussa kuukausi sitten, että oikeudessa käyty riita Horghin kanssa on sovittu. Asiasta ei voi kuitenkaan puhua julkisuudessa.

Näyttää siltä, että Immortalin tyypit ovat puheväleissä, mutta siitä on vielä pitkä matka soittamiseen yhteisessä bändissä ja kiertueille.

(Blabbermouth.net)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Radio Rock lupaa uut... Guardians of the Gal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova