Tuorein sisältö

Naisten Fast & Furious on yhä tulossa, kunhan pääsaaga ensin paketoidaan

23.05.2023 klo 22.20 | Luettu: 882 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Fast & Furious X katkaisi tarinan kesken. Se on selkein todiste siitä, että saaga aikoo päättyä: uusi tarina on niin tärkeä, että sen kertomiseen tarvitaan kaksi elokuvaa. Tai kolme. Vin Diesel on vihjannut "viimeisen osan kolmannesta osasta", mutta sitä ei ole vielä vahvistettu.

Vain pääsaaga on päättymässä. Hobbs & Shaw oli ensimmäinen virallinen sivupolku, jonka olemassaolo ei vaikuta pääsaagan järjestysnumeroihin. Muutakin on luvattu vuosien varrella, ja Diesel vahvistaa nyt, että paljon muuta on tulossa, kunhan pääsaaga paketoidaan. Diesel mainitsee erikseen naishahmojen oman elokuvan, jota hän on kehitellyt vuodesta 2017.

Michelle Rodriguez kommentoi, ettei hän ole varma, lähteekö hän mukaan pääsaagan jälkeisiin elokuviin. Hänen mukaansa viestikapula pitää antaa eteenpäin, jotta uudella sukupolvella on tilaa määritellä suunta tulevaisuudelle. Rodriguez on 44-vuotias. Siinä iässä Iso-Arska teki Terminator 2:n ja Syltty Rocky V:n, joten studiolla saattaa olla omat mielipiteensä siitä, onko aika luopua nimekkäistä näyttelijöistä. Myyvistä nuorista tähdistä on pulaa, alalla itketään.

Jos "viimeinen osa" venyy trilogiaksi, Dieselin perustelu on se, että hahmoja on paljon ja he ovat vetoavia, joten kunkin on saatava yli 5 sekuntia. Diesel pitää lähestyvää loppua katkeransuloisena. Sitäkään ei tiedetä, aikooko hän näytellä jatkossa.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Spielberg lähti tuot... Teknohelvetti, happo... >

Keskustelut (1 viestiä)

coapsdhoqdbjsw

24.05.2023 klo 11.22

hirveeta urpoilua oksennus tulee joka lauseesta
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova