Tuorein sisältö

Samu Haber päättää 'Pelastetaan maailma' -aikakauden - syyskuisen erikoiskeikan jälkeen Haberin keikkalista on tyhjä

24.05.2023 klo 10.51 | Luettu: 363 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomenkielisen soolodebyyttinsä viime syksynä julkaissut Samu Haber päättää "Pelastetaan maailma" -aikakauden yhteen ainoaan finaalikonserttiin.

Helsingin Vanhalle Ylioppilastalolle rakennettavalla lavalla juhlitaan vielä kerran Pelastetaan maailma -albumia lauantaina 9. syyskuuta.

Näin Samu Haber päivittää tulevaa blogikirjoituksessaan:

"Vaikka albumi julkaistiin vasta viime syksynä, on tässä tapahtunut jo ihan hulluna kaikkea. On tehty upea klubikiertue, soitettu huikea keikka täydessä Helsingin Jäähallissa, houstattu UMK:ta ja viimeisimpänä mieletön ilta Helsingin musiikkitalossa jättimäisen orkesterin kanssa. Nyt edessä siintää kesä kaikkine ihanine festareineen ja on ihmeellistä miten hienosti tää Suomi-homma on lähtenyt liikkeelle. Vaikka tiesin ettei välttämättä ihan tyhjille saleille tarvitsisi soittaa, olen ollut häkeltynyt vastaanotosta. Kiitos ihana ihmiset.

Kesän jälkeen me vedetään tällä poppoolla vain yksi keikka. Se tapahtuu Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla lauantaina syyskuun 9. päivä. Olen aina haaveillut keikasta Vanhalla koska se on niin upean kaunis sisältä (Googlatkaa se mesta) ja myös aivan keskellä mun rakasta Helsinkiä. Siellä laitetaan ilmoille kaikki biisit ja parhaat hetket ”Pelastetaan Maailma” ajalta ja myös yksi raketti. Kuulette siitä myöhemmin lisää. Keikan jälkeen ei ole mitään keikkasuunnitelmia tulevaisuudessa. Ajattelin antaa virran viedä ja katsoa mitä syvältä sisältä tulee ja mihin suuntaan elämä pulppuaa. Aion tehdä toki paljon uutta musiikkia (ette pääse musta vielä – ei näin helpolla)
".

Suoraan albumilistan ykköseksi noussut pitkäsoitto rikkoi heti ilmestymisensä jälkeen kultarajan, haali Emma-ehdokkuuden ja aiheutti ennätysmäisen myyntipiikin Levykauppa Äxän vuositilastoihin.

Liput myyntiin perjantaina 26.5.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metalliryhmä Fear Fa... Vauhti kiihtyy -fest... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova