Tuorein sisältö

Kirjalähde: Oscar-palkittu Will Smith kertoo uskomattomasta muutoksesta, kun sinusta tulee maailmankuulu elokuvatähti

28.05.2023 klo 01.10 | Luettu: 1053 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Will Smithin ja Mark Mansonin kirjoittamassa kirjassa "Will" (Bazar Kustannus) käydään läpi Oscar-palkitun näyttelijän Will Smithin vaiherikasta uraa.

Vuonna 1996 ilmestynyt Independence day oli valtava hitti. Samalla luotiin Will Smithin tulevien vuosien uraan vahvasti vaikuttava konsepti - avaruusolennot ja näyttävät erikoistehosteet.

"Filmitähteyteen kuuluu tietty arvostus. Kun olin suosittu musiikin saralla, fanit kutsuivat minua nimellä 'Fresh Prince'. Kun olin televisiosta tuttu, ihmiset huusivat: 'Hei, Will'. Mutta maanantaiaamuna sen jälkeen, kun Independence day - Maailmojen sota oli tullut ensi-iltaan ja rikkonut lipunmyyntiennätyksiä, minulle tuli eteen ensimmäistä kerta, kun kaikki kutsuivat minua nimellä 'herra Smith'.

Filmitähteys vaikuttaa myös ihmissuhteisiin. Kun olin suosittu musiikin saralla, se oli perheestäni ja ystävistäni hauskaa ja mahtavaa. Kun minusta tuli suosittu television kautta, alkoi välillemme muodostua hienoinen etäisyys, mutta Bel-Airin prinssin lauantai-illat olivat silti niin paljossa määrin suunnattu koko perheelle, että yhteytemme palasi ja olimme tekemisissä samalla tavalla kuin ennenkin. Mutta kun minusta tuli suosittu filmitähti, jotakin muuttui perustavanlaatuisesti. Jotkut ystävät ja perheenjäsenet, jotka olin tuntenut koko ikäni, jakautuivat kahteen leiriin: heistä tuli joko niin kunnioittavia ja arvostavia, että tuntui kuin olisimme tyystin muuukalaisia - en pystynyt löytämään rakastamaani ihmistä sieltä heidän uuden käyttäytymisensä takaa. Tai sitten toisessa leirissä olivat he, joista tuli epäkunnioittavia ja jotka pyrkivät osoittamaan minulle, että minun ei kannattanut heidän ympyröissään mitenkään olla olevani joku pahuksen filmitähti
".

Lainatut kohdat ovat Will Smithin ja Mark Mansonin kirjoittamasta kirjassa "Will" (Bazar Kustannus).

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tampereen Blockfest ... Quentin Tarantinon v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova