Tuorein sisältö

SIG-laulajan puhekyky lanttuleikkauksen jäljiltä kuin Terminator-Arskalla!

17.11.2008 klo 09.30 | Luettu: 3686 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lokakuun puolella aivokasvaimen vuoksi leikkauksessa pistäytynyt raisiolaisen SIG-yhtyeen laulusolisti Matti Inkinen voi leikkauksen vaativuuteen nähden hyvin (V2.fi-uutinen). Sairaslomaa keikkojen suhteen on alustavasti helmikuulle ja tuttua huumoria ei ole unohdettu missään vaiheessa. Bändin kotisivuilla Inkisen "lanttuleikkauksesta" kerrotaan mm. seuraaavaa:

"Inkinen tervehtyy ja kuntoutuu vauhdilla leikkauksestaan. Hyvin onnistuneen lantun leikkaus on meidän kavereiden kesken ihan vaan menignioma convexitatis fronto-temporalis 1.sin. Jos Inkisellä tämän keikan jälkeen muisti on pätkinyt hetkittäin, niin siihen pystyi presidentti Kekkonenkin. SIG-solistillahan on ollut aina sekavat puheet. Onneksi operaation perästä puheen ongelmaksi tullut afaattinen takeltelu (=aivojen toimintahäiriöstä johtuva kyvyttömyys ymmärtää ja/tai tuottaa puhetta) on jo vähenemässä ja potilaan kielellinen oireisto on lähtenyt jo kor­jaantumaan. Änkyttävä yrittäminen muistuttaa lahjakkuudeltaan fifty-sixty kuvernööri Arnold Schwarzeneggerin elokuvien replikointia.

Kierrätys ja uusiokäyttö eivät ole muodissa aivokirurgiassa. Siksi kasvaimen comeback torjutaan kuuden viikon ja kahdenkymmenen kerran sädehoidolla. Siinä saa vanha tähti uudet säteet päähän sekä habitukseensa.

Samaten artistin raideriin tullee sairasloma ulottumaan helmikuun loppuun, joka tunnetusti on kuukausista lyhyin. Tosin sananlaskun mukaan kevät keikkuen tulevi, mutta se sanonta kertookin tipattoman tammikuun jälkeisestä ajasta".

www.sigpop.net

V2.fi | J.A. Kaunisto
< AC/DC vaikeuksissa k... Eput laittavat loppu... >

Keskustelut (1 viestiä)

jokke

17.11.2008 klo 12.39

Se on kylläkin Arnold Schwarzenegger..
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova