Tuorein sisältö

Kiihkoileva rekkakuski Liam Neeson ajaa Mount Everestille Ice Roadin jatko-osassa

26.05.2023 klo 13.00 | Luettu: 398 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Liam Neesonin jännäri The Ice Road saa jatko-osan. Alkuperäinen elokuva kertoi Kanadan jääteihin erikoistuneista rekkakuskeista, joka lähtivät toimittamaan tärkeää lastia kovalla kiireellä, jotta kaivokseen jumiutuneet mainarit voidaan pelastaa.

Sankarit kohtasivat luonnonvoimia ja kepulipeliä vitivalkoisissa maisemissa... vähän niin kuin Homer Simpson klassisessa Simpsonit-jaksossa Mr. Plow. Kuten Simpsonit oivalsi, tarinasta tulee vielä jännittävämpi, jos sankarillinen autoilija joutuu huristelemaan ylös vuorelle.

The Ice Roadin jatko-osan nimi on Ice Road 2: Road to the Sky. Se sijoittuu Nepalin vuoristomaisemiin, sillä Neesonin hahmo on luvannut ripotella veljensä tuhkat Mount Everestille. Terroristit iskevät, kun hän matkaa turistibussilla, joten hän joutuu pelastamaan päivän ja oletettavasti tarttumaan rattiin.

Kirjoitushetkellä The Ice Road löytyy Suomen SkyShowtime-palvelusta. Ainakin Netflix ja Amazon Prime ovat esittäneet sitä muualla. Amazon neuvottelee jatko-osan levityksestä, mutta diiliin kuuluu poikkeuksia kuten Saksan markkinat.

Mr. Plow on lumiauramies, jollaista Neeson näytteli elokuvassa Kylmä kosto (Cold Pursuit).

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lentokonekaappaus Id... Hanna Pakarinen julk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova