Tuorein sisältö

Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu pariskunta juhlistaa vuosipäiväänsä - hääjuhlijoiden tulo aiheutti ylimääräistä kiirettä

28.05.2023 klo 04.14 | Luettu: 438 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maajussille morsian -ohjelmasta kahden vuoden takaa tutut Niina ja Kalle iloitsevat someviestissään kahdesta yhteisestä vuodestaan. Tai oikeammin parin ensimmäisestä tapaamisesta on kulunut kaksi vuotta.

Häät ovat vuorossa kesän aikana.

Niinan someviestissä kerrotaan rakkauden täyteisestä arjesta, jota eletään juurikin yhdessä.

Tällä kertaa lisäkiireitä aiheutti häätilaisuus, eivät tosin omat juhlat. Tämän parin kohdalla voidaan hääjuhlasta todeta, että harjoittelu tekee häätilaisuuden järjestämisessäkin mestarin!

"Päivälleen kaksi vuotta sitten tavattiin ensimmäisen kerran! Ja missäpä muuallakaan kuin Maajussille morsian pikatreffeilläl Jo silloin ensi kohtaamisessa kävi selväksi, että ollaan hyvin samantyyppisiä ihmisiä. Omataan samat arvot, asenteet ja ajatuksen kulku. Sieltä pikatreffeiltä se sitten lähti: polku kohti yhteistä elämää.

Tänään – tasan kaksi vuotta tuosta kohtaamisesta – ollaan vietetty taas yksi niin ihana, ikimuistoinen ja elämänmakuinen päivä yhdessä.

Aamulla herättiin ajatukseen ”okei vuokralaisten pyykit jäi narulle ulos sateeseen ja toiset pyykit unohtui yöksi koneeseen”. Korjattiin tilanne ja sitten syötiin aamupala ja lähdettiin juhlatilallemme Virrille valmistelemaan tänään saapuvien hääjuhlijoiden tuloa. Pihalla huomattiin, että unohdettiin kaikki avaimet kotiin. Sitten kun päästiin kunnolla töihin, niin otettiin kisa kumpi laittaa tuolihuppuja nopeammin paikoilleen. Kalle voitti, mutta oli myös laittanut huput nurinpäin.

Sählättiin koko päivä ja saatiin taiottua kertakaikkisen upea kokonaisuus! Vastoinkäymisille naurettiin mahat kippurassa ja nautittiin ihan joka hetkestä. Kiitos rakas @linkinkalle oot ihan best työkamu ja lemppari ihminen
".V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mari Perankoski päiv... Jouni Hynynen Vain E... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova