Tuorein sisältö

Rammstein vastaa yltyvään kohuun uudella tiedotteella

04.06.2023 klo 00.54 | Luettu: 1493 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Juuri Suomessa kahdella Olympiastadionin keikalla vieraillut Rammstein on parhaillaan syvenevän kohun keskellä.

Kohun alku on Liettuan Vilnan Rammstein-keikan jälkimainingeissa: yhtyeen keikan jatkobileisiin osallistunut nainen koki tulleensa väärinkohdelluksi. Netissä alkoi levitä tietoja erityisistä "nollarivin" paikoista, valituille naisille oli luvassa myös ennakko- ja jatkobileitä. Samalla väitteet bileiden aikaisesta seksuaalisesta häirinnästä ja väärinkäytöksistä lisääntyivät.

Rammstein on jo kerran kieltänyt väitteen perättömäksi, mutta Saksassa uudelleen voimistunut keskustelu ja uusien väärinkäytöksiä kokeneiden henkilöiden tultua julkisuuteen, bändi on julkaissut somessa uuden tiedotteen.

Vain saksaksi julkaistussa tekstissä bändi toteaa kirjoittelun ja kohuotsikoiden aiheuttaneen fanien keskuudessa hämmennystä ja ärtymistä. Myös bändi suhtautuu raskaisiin syytöksiin vakavasti. Rammstein painottaa, että heille on tärkeää yleisön kokevan olevansa turvallisessa ympäristössä keikalle saapuessaan.

Bändin viesti faneilleen on selkeä: kaikenlainen väiteitä esittäneiden henkilöiden julkinen vainoaminen tai vihanosoitukset ovat poissuljettua toimintaa. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen.

Mutta Rammsteinin suunnalta painotetaan, että myös heillä on oikeus tulla reilusti kohdelluksi, eikä antaa ennakkoluulojen käyttää ylintä valtaa ja tulla tuomituksi etukäteen.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Iron Maiden Tamperee... Farmi Suomen voittaj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova