Tuorein sisältö

Australialainen rokkibändi kaatui Aspergerin oireyhtymään

18.11.2008 klo 08.48 | Luettu: 4370 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Australialainen The Vines joutuu perumaan kaikki tulevat kotimaansa festarikeikat ja marraskuun lopulle sovitut Japanin keikat. Syyksi on ilmoitettu bändin nokkamiehen Craig Nichollsin huonontunut henkinen tila - miehellä on todettu muutama vuosi sitten Aspergerin oireyhtymä, joka on autismin lievempi ilmenemismuoto.

Bändin kotisivujen mukaan laulajan henkinen tila on huonontunut voimakaasti viimeisten kuukausien aikana. Mies tarvitsee välitöntä hoitoa.

Nichollsin neurologinen toimintahäiriö paljastui vuonna 2004 tämän hyökättyä valokuvaajan kimppuun. Syytteistä luovuttiin miehen hakeutuessa lääkärien puheille.

Oireyhtymä on aiheuttanut Nichollsille impulsiivista ja jopa väkivaltaista käytöstä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Rock irvistelee ... Slayerin Tom Araya t... >

Keskustelut (3 viestiä)

Kristiina

18.11.2008 klo 09.18

Ensinnäkin Aspergerin syndrooma kirjoitetaan kovalla P:llä ja se ei ole sairaus, vaan neurologinen toimintahäiriö. Sairaudet saadaan parannettua lääkkeillä, aspergerin syndroomaan ei ole lääkettä, kuten ei ole autismiin tai kehitysvammaisuuteenkaan.
lainaa
bvirtanen

Moderaattori

Rekisteröitynyt 29.09.2007

18.11.2008 klo 09.42

Thänks Kristiina. Tuo lyöntivirte tahaton mutta "sairaus" oli oikeaan osunut pointti. Googlettakaa Asperger niin saatte lisäinffoa The Vines-jannua varjostavasta häiriöstä...
lainaa
ass_berger

18.11.2008 klo 10.08

parempi että laitatte jatkossa vaan niitä juoruja paris hiltonista lääketieteellisien julkaisujen sijaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova