Tuorein sisältö

Huhun mukaan Super Mario -leffan tekijät pääsevät pureutumaan Zeldaan pikapuolin

09.06.2023 klo 23.30 | Luettu: 449 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


The Super Mario Bros. Movie on vuoden ylivoimaisesti katsotuin elokuva. Lippuja on mennyt kaupaksi 1,3 miljardin dollarin edestä, mikä on yli puoli miljardia enemmän kuin toiseksi katsotuin elokuva Guardians of the Galaxy Vol. 3 on tienannut.

Edellinen Super Mario -leffa floppasi vuonna 1993, minkä johdosta Nintendo piti koko taidemuodosta kevyen 30 vuoden tauon. Nyt trauma on varmasti haihtunut, vaikka virallisia tietoja odotetaan vielä.

Pitkän linjan leffatoimittaja Jeff Sneider levittää juorua, jonka mukaan Nintendo ja Mario-leffan tekijät ovat lähellä isoa sopimusta The Legend of Zelda -elokuvaa koskien. "Iso" tarkoittaa Sneiderin mukaan sitä, että Nintendo tietää arvonsa varsinkin Marion jälkeen ja pyytää lisenssistä kovaa hintaa.

Mario-leffan teki Itse ilkimys -animaatioista tuttu Illumination, joka kuuluu Universal Pictures -perheeseen. Moni on vuosien varrella toivonut näyteltyä Zeldaa, mutta Illuminationin on määrä tehdä Zeldakin. Se jää siis nähtäväksi, miten Illuminationin äänekäs hömppäsekoilu ja Zelda-pelien eeppiset seikkailut miekan & magian maailmassa rimmaavat.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rammstein Army ei pe... King Kong möykkää Ne... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova