Tuorein sisältö

Slayerin keikan kotimainen lämppäri selvillä

18.11.2008 klo 12.31 | Luettu: 3765 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Live Nationin, Radio Rockin, MTV:n ja Inferno-lehden "Win 15 Minutes of Fame" -demokilpailun voittajaksi on valittu pääkaupunkiseutulainen Embreach. Yhtye tulee avaamaan illan The Unholy Alliance -kiertueen Suomen osuudella ensi viikolla Tampereella ja Helsingissä. Slayerin lisäksi lavalle nousevat Trivium, Mastodon sekä ruotsalainen Amon Amarth.

Lähes kolmensadan osallistujan joukosta voittoon noussut Embreach vakuutti sekä äänestäjät että loppuvaiheessa myös tuomariston etupäässä laadukkaan ja kypsän demonsa voimin ja raivasi näin tiensä jäähalleihin. Vuonna 1999 perustettu yhtye on ehtinyt lähes kymmenvuotisen olemassaolonsa aikana julkaista kolme demoa, joista viimeisin, kilpailuun osallistunut Deafening Silence on ilmestynyt vuonna 2008.

Lipunostajille on myös luvassa harvinaista herkkua, sillä konserteissa jaetaan spesiaalimateriaalia koko kiertuekokoonpanolta. Uutta Slayer -albumia joutuu odottelemaan ensi vuoteen, mutta Unholy Alliance -kiertueen latauskortin koodilla pääsee lataamaan yhden uuden Slayer-biisin ja materiaalia vuoden 2007 San Diego Sports Arenan konsertista. Kortin koodilla pääsee lataamaan myös biisit Triviumilta ja Amon Amarthilta, lisäksi Mastodonilta on luvassa materiaalia levytysstudiosta.

Tsekkaa Embreach.net

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lento-onnettomuudest... Puoliksi nainen, puo... >

Keskustelut (2 viestiä)

Raat0

Rekisteröitynyt 11.04.2007

18.11.2008 klo 14.41

Huh, miten munatonta ja tylsää lätkytystä. TIsmalleen sellainen bändi, joka aina voittaa kaikki tämäntyyliset kilpailut.
lainaa
Pete

20.11.2008 klo 11.46

Tollaset nettiäänsetykset on ihan fuulaa jokatapauksessa, samat bändit pärjää noissa aina.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova