Tuorein sisältö

Avatar- ja Marvel-leffat lykkääntyvät: pari Star Wars -leffaa on ajoitettu

13.06.2023 klo 19.10 | Luettu: 827 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Disney on pistänyt kalenterin uusiksi taas. Iso firma ei tahdo kilpailla itseään vastaan, joten päätökset johtavat ketjureaktioihin. Viime vuosina on myös riittänyt syitä lykätä leffoja: parhaillaan käynnissä on käsikirjoittajien lakko.

Avatar 3 valmistuu joulukuussa 2025, Avatar 4 joulukuussa 2029 ja Avatar 5 joulukuussa 2031. Kolmatta osaa on siis lykätty vuodella. Neljättä ja viidettä osaa on lykätty kolmella vuodella.

Molemmat Avengers-leffat lykkääntyvät vuodella. Avengers: Kang Dynasty valmistuu 1. toukokuuta 2026 ja Avengers: Secret Wars 7. toukokuuta 2027. Kangin eli uuden pääpahiksen näyttelijä Jonathan Majors on yhä vaikeuksissa oikeusjutusta johtuen.

Deadpool 3 aikaistuu: ensi vuoden marraskuulle luvattu leffa saapuu teattereihin jo ensi vuoden toukokuussa. Captain America: Brave New World lykkääntyy kyseiseltä toukokuulta ensi vuoden heinäkuulle. Thunderbolts lykkääntyy kyseiseltä heinäkuulta ensi vuoden joulukuulle.

Blade lykkääntyy ensi vuoden syyskuulta vuoden 2025 helmikuulle. Fantastic Four lykkääntyy kyseiseltä helmikuulta vuoden 2025 toukokuulle eli Kang Dynastyn vanhalle paikalle.

Vuonna 2026 valmistuu kaksi Star Wars -elokuvaa: toinen toukokuussa ja toinen joulukuussa. Ei ole tiedossa, mitä leffoja nämä ovat, sillä vaihtoehtoja on useita. Väitetysti pisimmällä on leffa, jossa Daisy Ridley palaa näyttelemään Reytä.

Seuraava Alien-elokuva on saanut ensi-iltapäivän: 16. elokuuta 2024.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vaasan kaikkien aiko... Isaac Asimovin klass... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova