Tuorein sisältö

Netflixin Extraction ja FUBAR jatkuvat; Stranger Things värväsi Linda Hamiltonin

18.06.2023 klo 12.35 | Luettu: 777 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Netflixin Tudum-tapahtuman purkaminen jatkuu kolmella tiedonjyvällä.

Chris Hemsworth näyttelee kovaotteista terminaattoria (ihan vain palkkasoturia) Netflixin Extraction-elokuvissa. Kakkonen debytoi perjantaina, ja Suomessa myös ykkönen on palannut Netflixin katsotuimpien leffojen listalle. Extraction 3 on virallisesti tulossa. Päätös on varmasti tehty ennen varhaisia katsojalukuja, sillä jo aiemmin on puhuttu, että saaga pyrkii laajentumaan myös sivuhahmoista kertovien elokuvien puolelle.

Lähde: Variety

Terminator-tähti Linda Hamilton on värvätty Stranger Things -sarjan viimeiselle kaudelle. 80-luvun nostalgialla ratsastava sarja on viitannut Terminatoriin useampaan kertaan. Hamiltonin roolista ei paljasteta tarkkoja tietoja, eikä ole tiedossa, milloin sarja jatkuu. Arvioiden mukaan odotusta saattaa olla jäljellä enemmän kuin vuosi.

Lähde: Hollywood Reporter

Toimintakomediasarja FUBAR mukailee True Lies -leffaa, kuten sarjan tähti Arnold Schwarzenegger on itse useampaan kertaan todennut. Isä ja tytär ovat olleet CIA-agentteja pitkään toistensa tietämättä. Nyt he joutuvat tekemään yhteistyötä: myös 2. kaudella. Sarja alkoi 25. toukokuuta, joten varhainen jatkopäätös vahvistaa sarjan olevan suosittu.

Lähde: Deadline

Hetkinen! Eikös Arska ole se varsinainen terminaattori? Juu: FUBAR- ja Stranger Things -uutiset julkistettiin peräkkäin viime yönä, kuten video osoittaa. Kuva on leffasta Terminator: Dark Fate.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflixin näytelty A... Piraatti Monkey D. L... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova