Tuorein sisältö

Julkkistuomari Simon Cowell ja kasaritähti sanasodassa

19.11.2008 klo 15.40 | Luettu: 2930 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Idols ja X Factor-laulukilpailuja tuomaroinut Simon Cowell on jälleen avannut sanaisen arkkunsa - tällä kertaa kohteena oli kasaritähti Simply Redin nokkamies Mick Hucknall. Cowell kuvaa Hucknallia suorastaan vastenmieliseksi julkuksi.

Hucknall erehtyi aikaisemmin arvostelemaan Idols-ja X Factor-tyyppisten tositelkkarikykykisojen vahingoittavan musiikkibisnestä. Hucknallin mukaan ohjelmista hyötyvät harvat ja valitut ihmiset - kuten esimerkiksi "niljakas" Simon Cowell. Cowell on ansainnut omaisuuden tositelkkarilla.

- Kuinkahan paljon itse kisassa pärjänneet uudet "artistit" tienaavat ja kuka muistaa heitä kymmenen vuoden kuluttua, keuhkosi Hucknall helmikuussa.

Cowell maksoi piikittelyn varsinaiselle lokalastilla Daily Mirrorin haastattelussa.

- Mick Hucknall on vastenmielisin julkimo, jonka olen koskaan tavannut. Toisin kuin minä, hän ei ymmärrä miksi hänestä pidetään. Äijä on vielä todella ruma.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Radiohead ja The Smi... X-Men: First Class v... >

Keskustelut (2 viestiä)

Tzi

19.11.2008 klo 17.38

Säälittävää, Cowellin osalta siis. Hucknallin puhe oli kohtuu totta - eihän ne artistit niin paljoa palkkaa saa kuin mitä voisi kuvitella.

Cowellin vastaus olikin sitten vain ulkonäön pilkkaamista ilman mitään järkevää syytä. Taisi vähän loukkaantua tuo Simon.
lainaa
JayeizH

Rekisteröitynyt 06.08.2007

19.11.2008 klo 19.17

Luulen että Cowellin kommentissa oli hiukan sarkasmia ja/tai piikittelyä Hucknallin kommentista. Ohjelman tarkoitus on olla menestyksekäs ja sitä Idols on. Ja Simon Cowell on niljakas, ihan itsetarkoituksellisesti. Tiedä sitten kuinka tosissaa Hucknallkaan oli. Nämä jutut kun otetaan usein pois asiayhteydestä jolloin saadaan mukavasti lisää uutisarvoa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova