Tuorein sisältö

Juhannuksenakin järki mukana - RMJ:ssä pidetään hauskaa turvallisesti, ympäristöä kunnioittaen ja täysin omana itsenään!

22.06.2023 klo 09.33 | Luettu: 562 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

RMJ:ssä halutaan pitää hauskaa turvallisesti, ympäristöä kunnioittaen ja täysin omana itsenään!

Ohessa Raumanmeren Juhannuksen teesit vastuullisuudesta. RMJ on:

REHELLINEN SOMESSA ja kannustaa myös kävijöitä näyttämään koko tunneskaalan.

EKOTEKO. Miksi lähteä Ibizalle, kun voit lähteä Raumalle? RMJ:hin matkustamisen hiilijalanjälki on pienempi kuin matkustaminen aurinkorannoille. Ja huomio, ei roskia eikä eksiä rannalle, ne pistetään kiertoon!

SAAVUTETTAVA. Pyörätuolilla liikkuville on oma katsomo päälavan läheisyydessä. Pyörätuolikorokkeissa on rajoitettu kapasiteetti ja avustaja pääsee korokkeelle mukaan, mikäli siellä on tilaa. Ananas Stagen luona ei ole pyörätuolikoroketta. Ota huomioon, että festivaalialueen maasto on hyvin vaihtelevaa (asvalttia, hiekkaa, soraa, nurmikkoa) ja näin ollen paikoin vaikeakulkuista. Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaan.

FREESI. Festarihygieniasta huolehditaan koko tapahtuman ajan; pinnat puhdistetaan, wc:t siivotaan ja käsidesiä on saatavilla.

HÄIRINTÄVAPAA. RMJ:ssä on nollatoleranssi häirinnälle. Ota yhteyttä henkilökuntaan mikäli näet tai koet syrjintää, häirintää tai muita epäasiallisia tilanteita. Tapahtuman verkkosivuilta löytyy häirintälomake yhteydenottoa varten, mikäli kohtaat epäasiallista käytöstä (rmj.fi/vatstuullisuus)

SYRJINTÄVAPAA. Kaikki ovat tervetulleita RMJ:hin omana itsenään.

RMJ on myös mukana pelastamassa Itämerta yhteistyössä John Nurmisen säätiön kanssa - voit lahjoittaa säätiölle 1, 2, 5 tai 10€ ostaessasi lipun Tiketistä.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sofia Coppola kertoo... Kaija Koon Olympiast... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova