Tuorein sisältö

Megadethin Dave Mustaine kertoo tulevasta levystä

20.11.2008 klo 09.13 | Luettu: 1861 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Megadethin päämies Dave Mustaine on päivittänyt tietoja ensi vuoden aikana ilmestyvästä uudesta albumista - missä mennään tällä hetkellä. Tiettävästi Roadrunner Recordsin kautta julkaistavan rieskan viisujen säveltäminen on vielä vaiheessa. Tuottajaksi on tulossa Andy Sneap, joka oli mukana säätämässä myös bändin edellistä albumia.

Megadethin foorumille lähettämässään viestissä Mustaine mm. kertoo juuri alkaneista ensimmäisistä "virallisista" jamisessioista tuleva levyn tiimoilta. Uudella levyllä on ensimmäistä kertaa mukana Chris Broderick, joka korvasti Glen Droverin skeban varressa viime vuoden lopulla.

Mustaine kerto neljän biisin kokonaisuudesta, jotka ovat parhaillaan työn alla. Mies kertoo myös biisistä, jota on yritetty sovittaa usealle aikaisemmalle Megadeth-albumille. Hornet Fuck kertoo kuulemma "tositarinan" bändikaverista, joka "tuli liian nopeasti". Jannun sänkypuuhat olivat niin nopeita, että makuhuoneen verhojen sulkeutuessa ne avattiin jälleen parin minuutin kuluttua. Mustaine antoi miehelle nimen "minuuttimies", josta soittomies ei kauheasti innostunut. Mustaine ei aio käyttää kuitenkaan Hornet Fuck-nimeä - eli Minuteman on siis päätymässä levylle.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uusi ulottuvuus Disn... Gunnareiden Chinese ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova