Tuorein sisältö

Tuska Festivaali aloittaa juhlinnan - saako kamerakalustoa tuoda juhla-alueelle, tässä vastaus

30.06.2023 klo 12.54 | Luettu: 594 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuska Festivaali käynnistyy tänään perjantaina. Portit auki festarialueelle klo 14 ja ensimmäiset bändit lavalla klo 14.30.

Vastaus kysymykseen, saako Tuskaan tuoda mukanaan kamerakalustoa: luurin lisäksi Tuskaan voi ottaa mukaan taskukokoisen pokkarikameran, mutta kaikki ammatillinen kuvaus- ja tallennuskalusto pitää jättää kotiin.

Omien alkoholijuomien tuominen tapahtumaan on kielletty. Tapahtumaan saa kuitenkin tuoda yhden tyhjän muovisen juomapullon per asiakas. Suurin sallittu pullokoko on 1,5 litraa (myös juomasarvet ovat sallittuja).

Muita kiellettyjä esineitä festivaalialueella ovat mm. (terä)aseet, lasipullot, purkit, alumiinitölkit, sateenvarjot ja kaikki vaarallisiksi luokiteltavat esineet.

Paras tapa saapua juhla-alueelle Suvilahteen on liikkua julkisilla tai kävellen. Lisäksi Kalasatamassa on kaupunkipyöräasema - yksityisfillareille ei ole Tuskan puolesta vartioitua parkkialuetta.

Metrolla Kalasatamaan on helpoin tapa päästä Tuskaan. Metrot liikennöivät poikkeusaikataululla kaksi tuntia pidempään koko viikonlopun ajan. Myös lukuisat bussit kulkevat Kalasataman kautta.

Ennen festivaalialueelle suuntaamista kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin kauppakeskus Redissä Tuska Check Inissä.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Näin paljon porukkaa... Yhteistyöhaasteita s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova