Tuorein sisältö

Evelina ja Nelli Matula versioivat Olavi Uusivirtaa - tältä kuulostaa Onnellinen

30.06.2023 klo 21.07 | Luettu: 758 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Evelina ja Nelli Matula uudistivat Olavi Uusivirran suomirock-klassikon On niin helppoo olla onnellinen.

Ajatus yhteistyöhön lähti, kun 20-vuotista taiteilijajuhlavuottaan viettävä Olavi Uusivirta pyysi Evelinaa versioimaan hittiviisuaan.

Pehmeän ja lämpimän version tuotannosta vastaa Suomen kysytyimpiin tuottajiin lukeutuva duo Los Rollos.

"Mulle kantautui viesti keväällä, että ihana Olavi Uusivirta toivoo just mun tekevän version hänen On niin helppoo olla onnellinen -biisistään. Mä suostuin tietenkin samalla sekunnilla. Tää biisi on ollut iso osa mun elämän kesiä ja on suuri kunnia tuoda siihen mun oma twist. Halusin saada biisille mukaan vielä toisen upean naisäänen, ja oon niin iloinen, että Nelli suostui mun pyyntöön", Evelina summaa.

"Halusin tehdä omasta versestäni puhtaasti itseni kuuloisen ja pohtia biisin teemaa siitä näkökulmasta, että aina ei olekaan ihan niin helppoa olla onnellinen ja tyytyä siihen mitä on. Omasta mielestäni uusi versio tuntuu sellaiselta hetkeltä kesässä, jolloin jo siinä olemassa olevassa tilanteessa ymmärtää, että tulen muistamaan tämän hetken vielä vuosienkin päästä", Nelli jatkaa.

Onnellinen on Matulan ensimmäinen julkaisu sitten viime keväänä saadun, platinarajan ylittäneen "Kiltti tyttö" -albumin. Samalla se on viides single Evelinan tulevalta neljänneltä albumilta.







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Myös Sylvester Stall... Kirjalähde: mitä yht... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova