Tuorein sisältö

Tuska oli jälleen mahtava elämys - näin varmistat paikkasi edullisemmin ensi vuoden Tuskailuun

03.07.2023 klo 11.55 | Luettu: 920 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuska teki sen jälleen - yleisöennätyksen ja vieläpä suurella positiivisella palautteella. Helsingin Suvilahteen kokoontui kolmen festivaalipäivän aikana peräti 63 000 festivaalikävijää - jokainen päivä keräsi siis 21 000 metallipäätä.

Jo ennakkoon loppuunmyydyn Tuskan suositumpiin akteihin lukeutuivat Gojira, VV, Ghost, In Flames, Lorna Shore, Jinjer, Motionless In White sekä takuuvarma kotimainen Lost Society.

Huikeaa suosiota nauttiva Electric Callboy pakkasi odotetusti viikonlopun sankimman yleisön telttalavalle.

"Oli mahtavaa nähdä Tuska-heimon jälleen kasvavan, mutta ennen kaikkea lämmittää uskollisen kaartin palaaminen Tuskaan vuosi toisensa jälkeen. Se on uskomattoman hienoa ja vetää nöyräksi. Suvilahti osoitti jälleen erinomaisuutensa festivaalilokaationa ja olemme erittäin onnellisia, että ainakin vielä ensi vuonna jatketaan täällä", todetaan festivaalin johtajan Eeka Mäkysen toimesta.

Huomio. Jos haluat varmistaa paikkasi ensi vuoden juhlinnassa, nyt on edullisin hetki hankkia liput: Tuska 2024 järjestetään Suvilahdessa 28.-30.6.2024. Erittäin rajoitettu määrä Limited Early Crow -3pv-lippuja tuli tänään myyntiin hintaan 209 euroa. Erä on myynnissä vain 48 tunnin ajan tai niin kauan kuin tavaraa riittää.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Indiana Jones ei ole... Tämän edullisemmin e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova