Tuorein sisältö

Wanaja Festival houkuttelee Hämeenlinnaan 10 000 festarivierasta - ota nämä asiat huomioon

04.07.2023 klo 14.10 | Luettu: 2808 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Wanaja Festival vietetään Hämeenlinnan Linnanpuistossa tulevana viikonloppuna perjantaista lauantaihin 7.-8.7. Lavalle nousee toistakymmentä artistia, yhtyettä ja alue-esiintyjää.

Vuodesta 2004 asti vietetty tapahtuma tuo Linnanpuiston järvimaisemiin vuosittain festivaaliyleisöä keskimäärin 10 000.

"Tämän hetken lipunmyynnin perusteella pääsemme kokonaisyleisömäärässä noin kymmeneen tuhanteen. On hienoa, että tämä viihtyisä, kaunis, rento ja monipuolinen tapahtuma kiinnostaa ihmisiä ja tuo paikalle niin paikallisia kuin ulkopaikkakuntalaisia", kommentoi tuotantopäällikkö Jonna Pihkala.

Tällä hetkellä VIP-liput on loppuunmyyty, mutta perjantain ja lauantain päivälippuja sekä kahden päivän lippuja on vielä myynnissä.

Lavalla nähdään perjantaina Haloo Helsinki!, The Rasmus, J. Karjalainen, Olavi Uusivirta sekä STIG.

Lauantain nimiä ovat JVG, Samu Haber, Erika Vikman, Vesterinen Yhtyeineen, Erin ja Yona.

Festarivieras, ota nämä asiat huomioon:

Wanaja Festivalin pääportti sijaitsee Tampereentiellä. Tapahtuman aikana alueen läheisyydestä on useita katuja suljettuina - parhaiten pääsee perille kävelemällä keskustasta Kasarmikadun tai Lukiokadun kautta Tampereentielle. Kävellen tai taksilla on matkaa asemalta festivaalialueelle 2 kilometriä.

Festivaalialueen läheisyydessä ei ole järjestetty parkkialuetta festivaalin toimesta. Lähimmät parkkipaikat ovat keskustan parkkialueilla tai pysäköintitaloissa Kaivoparkki (lähinnä festivaalialuetta) tai Keinuparkki. Keskustan parkeista kävelee alueelle vain 5 min. Linja-autolla pääset Hämeenlinnan keskustaan, josta matkaa festarialueelle noin 900 metriä.

Rannekkeenvaihto
Ennakkorannekkeenvaihto sijaitsee Hotelli Emiliassa (Raatihuoneenkatu 23):
To 6.7. klo 16:00 – 20:00
Pe 7.7. klo 14:00 – 18:00
Ennakkoon vaihdetaan kahden päivän perus- ja VIP-liput, sekä perjantain perus- ja VIP-liput.
Lauantain perus- ja VIP-lippuja ei voi valitettavasti vaihtaa ennakkoon. Lauantain perusliput vaihdetaan tapahtuman rannekkeenvaihtopisteellä ja lauantain VIP-liput vaihdetaan tapahtuman check in -pisteellä.

Alueelle ei saa tuoda Järjestelmä- ja videokameroita, läppäreita ja padejä.

Myös retkituolit, rattaat ovat kiellettyjen listalla. Huomioi myös Liput, banderollit ja selfiekepit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle).

Alueelle voi tuoda tyhjän, 0,5L läpinäkyvän muovipullon. Alueella on vesipiste, jossa voi täyttää omaa vesipulloa. Omat eväät kielletty (pienet välipalat esim. patukka sallittu).

Alueella on käytössä tölkkipantti 1€. Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessa kassalle maksetaan tölkkipantti 1€, jonka saa takaisin palauttaessa tölkin.

Alueella on maksullinen puhelinlatauspiste.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ruotsalainen metalli... Vanha tammi Ken Loac... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pc_Master_Race

04.07.2023 klo 20.16

Pitää olla melkoisen pääpipi -tapaus jos tuonne menee.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova