Tuorein sisältö

'Ihmismeren keskellä joutui käymään varsinaista eloonjäämiskamppailua' - lue perusteellinen raportti Tuska festivaalin perjantailta

05.07.2023 klo 01.17 | Luettu: 8158 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuska festivaali 2023 juhlittiin jälleen lähes hurmoshenkisissä tunnelmissa. Festivaali lienee yleisöpalautteen perusteella yksi Suomen parhaista, ellei paras.

Palataan vielä muistoissa pelipaikalle - V2.fi:n Jesse Kärkkäinen laittoi "kroppaa likoon" ja juhli kolmen päivän verran Tuskaa ja Tuskassa. Perjantain rapotti on jo luettavissa sivustolla.

Tätä on luvassa:

"Perjantain päänimi Gojira oli selkeästi koko päivän odotetuin esiintyjä, sillä päälavan edusta sekä ympäristö oli niin täyteen pakattu, ettei vastaava ole tullut aiemmin koettua. Erityisen hyvin tämän huomasi aloituskappale Ocean Planetin räjähtäessä käyntiin, sillä moshpitille ei meinannut yksinkertaisesti löytyä tilaa. Alkuun seassa säntäiltiin todella tiiviissä tunnelmissa, jonka myötä tuntui hetkittäin siltä, että ihmismeren keskellä joutui käymään varsinaista eloonjäämiskamppailua, ettei yleisöjoukon sekaan hautaudu. Vaan tämä ei tahtia haitannut, sillä meininki oli kohdillaan ja porukka nautti olostaan. Eikä ihme, sillä kappaleet kuten Stranded, Backbone tai vaikkapa The Art of Dying piiskasivat paikallaolijat jatkuvasti kovempaan lentoon"

Lue lisää Jessen kattavasta perjantain tapahtumat kertaavasta festarijutusta täältä.

Ja lisää seuraa, lauantain ja sunnuntain raportit vielä luvassa!


(Foto Jesse Kämäräinen)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'V*ttu on kuuma tänä... Porispere huhuilee, ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova