Tuorein sisältö

Narnian Tarinat 3 lykkääntyy ja lykkääntyy

21.11.2008 klo 01.00 | Luettu: 5809 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney julkisti jonkin aikaa sitten läjän isoja elokuvia, kuten jatko-osat Pirates of the Caribbean 4, National Treasure 3 ja Tron 2, ja puhui samalla vaivalla jo työn alla olevista projekteistaan. Huomattava puute listassa oli kolmas Narnia-elokuva eli Narnian Tarinat: Kaspianin Matka Maailman Ääriin. Elokuvan piti valmistua ensin kesäksi 2009, sittemmin ensi-ilta on siirretty kesälle 2010.

Disneyn sisäpiireistä raportoiva Jim Hill Media tietää kertoa, että kolmas elokuva on yhä työn alla, vaikkei asiasta melua pidetä. Ohjaaja Michael Apted on valmistellut kuvauksia jo kesästä 2007 ja kuten on kerrottu, tärkein uusi näyttelijä on valittu: Son of Rambow'sta tuttu Will Poulter näyttelee Pevensien sisarparven serkkua. Virallisesti vihreää valoa ei kuitenkaan ole näytetty.

Tämän kesän huippukallis Narnian Tarinat: Prinssi Kaspian (arvostelu) menestyi sekä Yhdysvalloissa että muualla puolet kehnommin kuin edeltäjänsä Velho ja Leijona. Disneyn studiopomot pitävät Kaspiania laadukkaampana kuin edeltäjäänsä, joten sarjan vetovoimasta on tullut kyseenalaista.

Kaspianin Matka Maailman Ääriin kertoo merimatkasta. Budjetti saatetaan kutistaa suunnitellusta 140 miljoonasta dollarista pyöreään 100 miljoonaan. Prinssi Kaspianin DVD-myynti vaikuttanee asiaan. Suunnitelmat kuvata Maltalla, Islannissa ja Prahassa on hylätty: elokuva kuvattaneen pääosin samassa vesitankissa kuin Titanic. Mittavia lavasteita ja taisteluita sisältävä Prinssi Kaspian maksoi 200 miljoonaa dollaria.

Kolmannen osan ensi-ilta saattaa siirtyä vuoden 2010 joululle, mikä näyttää ensimmäisen osan menestyksen valossa oivalta ajalta. Narnian korvaava iso fantasiaelokuva kesällä 2009 on videopeliin perustuva Prince of Persia: Sands of Time.

Lähde: Jim Hill Media

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sinkkuäiti olikin va... Onko kahden sekunnin... >

Keskustelut (2 viestiä)

eieiei

21.11.2008 klo 08.23

ei ei EIEII,.. Pirates of the caribbean 4... :S se kolmas osa oli jo aivan kauhea!
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

23.11.2008 klo 20.10

Pirates of the Caribbean 4? Ykkönen oli ihan ok kakkonen melko tylsä ja kolmonen oli todella upea, mutta muuten ihan paska leffa. Ilmeisesti kansa on kuitenkin äänestänyt lomapakollaan ja PotC leffoja suolletaan niin kauan kun ne ovat ajettu suohon.

National Treasure 3? Kummatkin National Treasuret olivat ihan paskoja. Tosin, myönnän kuitenkin nähneeni ne, joten ehkäpä se on ihan riittävästi leffapomoille. Oli leffa hyvä tai huono kunhan rahvas vain käy rahansa siihen työntämässä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova