Tuorein sisältö

The Witcher 3-3: kuolevan eläimen ujellus taukoaa, jos tähän saadaan Skeletor

07.07.2023 klo 22.00 | Luettu: 2400 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 3:
Reunion


Ei ole (super)huonoja kohtauksia, tai ainakaan ne eivät ole ongelma. Kamppailen ymmärtääkseni, miksi pitäisi katsoa kaksi kohtausta peräkkäin. Se taisi olla kuoleva lehmä, jonka ääni pääsi kidastani puolivälissä jaksoa; lopussa sentään vihjataan, että Skeletor-juoni alkaa ennen Henry Cavillin eläkepäiviä. Jos Skeletor aikoo tuhota kaiken samalla kun "harmaan sävyjä" edustavat "tavikset" riitelevät keskenään, niin ok: se on vihdoinkin tarina (sama kuin Game of Thronesissa).

Muistan 1. kaudesta sen, ettei siitä ottanut mitään tolkkua, missä valtakunnassa tai kirkonkylässä Geralt milloinkin käppäili ja miksi, joten kokonainen maailma on rakennettu hiekalle. Yhdessä hovissa on puolikoominen kunkku ja prinssi, spede neuvonantajana ja geneeristä väkeä. Spede osoittaa hitusen aloitekykyä hovijuonittelun saralla tällä kertaa. Se lienee aivan toinen paikka, jossa vähemmän värikkäät tyypit tuimistelevat, mutten tiedä, onko välissä kilometri vai valtameri. Ainakin kaksi hahmoa kuolee. Kumpikin tapaus voisi olla ns. "Game of Thrones -käänne", jos hahmot osattaisiin vastaavasti esitellä.

Yennefer yrittää piilottaa Cirin reteiden rouvien retriittiin. Ciri kiukkuilee, koska Yennefer ei vaivautunut selittämään etukäteen, että nuorukaisten on tarkoitus nöyristellä, eikä mitään muutakaan. Nyt Ciri juoksee savuavia skeletoreja karkuun, minkä päätteeksi hän onkin taas Geraltin kanssa. Luppoajalla Geralt ihmetteli viimeksi löytämäänsä Cirin kloonia, mitä en totta puhuen yritäkään ymmärtää.


Keskiarvo 19 jakson jälkeen:


< Jakso 3-2 --- Jakso 3-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruisrock on loppuunm... Kaikilla on salaisuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova