Tuorein sisältö

The Smashing Pumpkinsin soittaja kuoli dramaattisesti 27 vuotta sitten - tästä syystä bändin jäseniä ei kutsuttu hautajaisiin

12.07.2023 klo 01.10 | Luettu: 1517 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

27 vuotta sitten, 11.7.1996, The Smashing Pumpkinsin kiertueelle kosketinsoittajaksi palkattu Jonathan Melvoin kuoli vain 34-vuotiaana.

Kesken kiertueen kuolleen rokkarin kuolinsyy olivat huumeet.

"Mellon Collie and the Infinite Sadness" -albumi oli nostanut The Smashing Pumpkinsin yhdeksi suosituimmista yhtyeistä. Melvoin lähti mukaan bändin jättikiertueelle, mutta sortui huumehöyryiseen arkeen yhdessä rumpali Jimmy Chamberlinin kanssa.

Rumpalin isä oli kuollut hiljattain, joka saattoi aiheuttaa huumeiden käytön karkaamiseen käsistä. Valitettavasti Melvoin lähti mukaan Chamberlinin huumesekoiluun.

Melvoinin perheen mukaan rokkarilla ei ollut merkittävää addiktio-ongelmaa ennen kiertueelle lähtöä. Jonathan Melvoinin isä oli kokenut muusikko, joka oli tehnyt yhteistyötä mm. Frank Sinatran, John Lennonin ja Tom Waitsin kanssa. Jonathanin sisar Wendy Melvoin tunnetaan Princen taustayhtyeestä, sekä Wendy & Lisa -kokoonpanosta.

Chamberlin pidätettiin tapahtuman jälkeen, mutta hänelle ei tullut asiasta oikeudellisia seuraamuksia. Suurin seuraus oli potkut bändistä.

Tietojen mukaan The Smashing Pumpkinsin jäseniä ei kutsuttu Jonathan Melvoinin hautajaisiin.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Käärijä Pori Jazz -t... Kirjalähde: Kikka!-e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova