Tuorein sisältö

Krisse ja Eppu eli Salmisten kotibileet Maikkarilla

21.11.2008 klo 13.27 | Luettu: 3076 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Salmisen sisarukset - koomikko Krisse Salminen ja näyttelijä/juontaja Eppu Salminen nähdään maaliskuussa MTV3-kanavalla yhteisessä talkshowssa nimeltä Ne Salmiset.

Krisse on vauhdikas ja terävä bilehile, joka rakastaa glamouria eli kaikkea kaunista ja kallista. Eppu taas on juureva buutsimies, jota ei kiinnosta pintaliito, sillä hän haluaa pureutua asioiden ytimeen. Yhdessä Salmiset järjestävät kotibileet, joihin kutsutaan valtakunnan kiinnostavimpia ja ajankohtaisimpia nimiä.

Vieraiden haastatteluissa nauretaan kevyesti Krissen johdolla ja sukelletaan syvemmälle Epun kanssa. Oman suolansa soppaan tuovat sisarusten eroista kumpuavat kommellukset.

- Ohjelman bile-elementti pyrkii murtamaan perinteisen talkshown kaavat. Se ei ole vain sellaista että istutaan ja puhutaan, vaan haastattelut tehdään meidän isännöimissä ja emännöimissä kotibilemäisissä illanistujaisissa, Eppu kertoo Maikkarin sivuilla.

Haastattelijoina sisarukset ovat Epun mukaan erilaisia. Krisse on rakastettava hössöttäjä, kun taas syvällisempää linjaa vetävä Eppu on Arto Nyberg-fani.

– Minulla on kyllä taipumusta kysellä vakavia ja Krissen staili on kevyempi. Mutta minä veikkaan, että Krissekin tullaan näkemään erilaisena, jopa pirullisempana kuin aikaisemmin.

Ne Salmiset maaliskuussa MTV3-kanavalla.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Michael Jackson vaih... Amerikkalainen Oldbo... >

Keskustelut (1 viestiä)

ovimikko

23.11.2008 klo 21.47

Minun puolesta Krisse saa tehdä mitä vaan, katton kaikki lääpällään...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova