Tuorein sisältö

Coldplayn Helsingin keikkojen osalta yllätyskäänne - syntymässä kaikkien aikojen Suomen ennätys!

25.07.2023 klo 11.35 | Luettu: 2292 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Uskomatonta mutta totta. Maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Coldplay tullaan näkemään Helsingin Olympiastadionilla kaikkiaan kolmena iltana ensi vuoden heinäkuussa.

Aikaisemmin Ed Sheeran ja U2 ovat saavuttaneet Suomessa yli 100 000 hengen katsojamäärän. Nyt Coldplay hätyyttelee kolmen keikan putkellaan jopa 150 000 hengen kokonaisyleisön rajaa!

Valtavan ennakkokysynnän johdosta Coldplay konsertoi Suomessa alkuperäisen keikkapäivän ja aiemmin tänään julkistetun tiistaisen lisäkonsertin lisäksi vielä keskiviikkona 31.heinäkuuta. Kaikkien kolmen stadionkonsertin lipunmyynti on käynnissä artistin tarjoaman ennakkomyynnin kautta. Konserttien yleinen lipunmyynti alkaa perjantaina 28.7. Lippu.fi:ssä.

Kesän 2023 menestyksekkään Euroopan stadionkiertueensa neljänteen Amsterdamin keikkaan viime viikolla huipentanut Coldplay ilmoitti jatkavansa ennätyksiä rikkonutta Music Of The Spheres -maailmankiertuettaan eurooppalaisilla stadioneilla kesällä 2024. Kyseessä on jo kolmas perättäinen kesä, kun Coldplay kiertää Euroopan stadioneita Music Of The Spheres-kiertueensa merkeissä.

Julkistetut päivät pitävät sisällään Coldplayn ensimmäiset vierailut Suomen lisäksi myös Kreikassa (Ateena) ja Romaniassa (Bukarest), sekä ensimmäisen keikan Roomassa sitten vuoden 2003.

Coldplay tarjosi faneilleen mahdollisuuden ostaa ennakkolippuja ennen varsinaisen lipunmyynnin aloittamista rekisteröitymällä osoitteessa coldplay.com. Ennakkolippujen myynti alkoi tänään tiistaina klo 9 paikallista aikaa Ateenassa, Bukarestissa, Budapestissa, Lyonissa, Roomassa ja Helsingissä ja klo 10 paikallista aikaa Düsseldorfissa, Münchenissä, Wienissä ja Dublinissa. Rekisteröinti ennakkomyyntiin on jo päättynyt.

Coldplay aloitti Music Of The Spheres -maailmankiertueensa maaliskuussa 2022 ja on sen jälkeen myynyt yli 7,5 miljoona lippua, mikä on enemmän kuin mikään muu kiertue viimeisen kahden vuoden aikana.

Kiertue on myös vihreä. Kyseistä seikkaa puolustaa myös bändin esiintyminen samassa kaupungissa useamman keikan ajan. Raporttien mukaan Coldplayn nykyinen kiertue on tähän mennessä tuottanut 47 prosenttia vähemmän CO2e-päästöjä kuin heidän edellinen stadionkiertueensa vuosilta 2016/17 ja että tähän mennessä on istutettu jo 5 miljoonaa puuta ympäri maailmaa (yksi kutakin tähän asti konsertissa vieraillutta kävijää kohden).


Coldplay - Music Of The Spheres
Su 28.7.2024, Olympiastadion, Helsinki
Ti 30.7.2024, Olympiastadion, Helsinki LISÄKEIKKA
Ke 31.7.2024, Olympiastadion, Helsinki LISÄKEIKKA
Portit klo 17




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mouhous tulevana lau... Nyt treffaamaan suos... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova