Tuorein sisältö

Idols- ja BB-äänestyksissä jälleen outouksia

24.11.2008 klo 12.46 | Luettu: 4686 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tositelkkariohjelmien yleisöäänestykset ovat jälleen herättäneet kummastusta. Varsinkin Big Brotherin häätöäänestykset ovat heitelleet asukkaita viikosta toiseen kuin tuuliviirejä. Viime sunnuntain BB-lähetyksen aikana koettiin varsinainen heilahdus.

Kaikki talon jäljellä olleet jäsenet olivat häätöäänestyksen kohteina. Kello 21,47 juontaja Vappu Pimiä ilmoitti tilanteen kolmen häädettävän osalta olevan seuraava: Jarmo (0,55%), Alex (0,59%) ja Johan (0,82%) olivat huonoimmassa asemassa. Tilanne kello 22.03 oli muuttunut dramaattisesti: Anna (-0,83%), Jarmo (0,46%) ja Alex (0,74%) olivat lähdossä ja Johan oli hypännyt koko joukon kärkeen peräti 5,98% plussalla olevalla äänimäärällä. Johan oli 15 minuutissa kerännyt järjettömän kasan ääniä (5 prosenttiyksikön hyppäys).

Myös Idols herättää kummastusta. Vedättääkö tuotantoyhtiö äänestävää kansaa? Aluksi ilmoitettiin kisan ennakkosuosikin Pete Parkkosen olevan putoamisuhan alla Kalle Löfströmin ohella. Vain reilu minuuttia myöhemmin putoamassa olivat toinen ennakkosuosikki Anna Puustjärvi ja Anna-Kaisa Riitijoki. Lopulta pudotusvaarassa seisoivat Kalle ja Anna-Kaisa.

Yritetäänkö Idolsissa vedättää mahdollisimman suuria äänestyslukuja? Myös tuomariston jäsen Patric Sarin ihmettelee asiaa IS:lle.

- Se oli aikamoinen yllätys, että Pete ja Kalle olivat pudotusuhan alla, sillä he ovat ihan eri maata. Mitä se Pete siellä teki?

Idolsin taustatekijöiden suunnalta vakuutetaan huijauksen olevan mahdotonta.

- Jokaisella tyypillä on selvät fanijoukkonsa. Mutta saattaa olla, että Pete on ollut niin ylivoimainen, että fanit luottivat liikaa hänen olevan automaattisesti jatkossa. Äänestystulos on absoluuttisesti totta.

Asia on herättänyt kovasti keskustelua myös mm. IS:n keskustelupalstalla. Ohessa muutamia kommentteja:

"Vaan eivätpä onnistuneet pudottamaan Koopia, vaikka sitä selkeästi yritettiin: ensin houkuteltiin Peten ja Kallen fanit antamaan lisää ääniä
väittämällä, että Pete ja Kalle ovat pudotusuhan alla, sitten toistettiin temppu Annan ja Anskun kohdalla".

"Kovin kummalliselle tuntui tuo putoajien vaihtuminen, sanoisin jopa että epäuskottavalta. Onko nyt niin että tarkoitus oli vain kosiskella lisää soittoja ja sen mukana rahatuloja"

"Kalle on kyllä kumma jätkä. Ääntä ei ole miksikään ja jatkossa on vaan viikosta toiseen".

"Kysymyksessä ei enää ole siitä kuka osaa laulaa, vaan kirkuvien pikkutyttöjen takkutukkaisen laulutaidottoman jäpikän säilymisestä mukana kilpailussa".

"Kalle on tyttöjen idoli ja idoliahan tässä etsitään. Jos Kalle voittaa, niin hän ei lähde musiikkimaailmasta mihinkään, on pojalla sen verran tahtoa ja munaa, vaikka kooltaan pieni mies onkin".

"Ei enää näitä väliaikatietoja, kiitos, tulokset julkistetaan sitten kun äänestys on päättynyt".



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Työstressiä rakastav... iPod Touchista löyty... >

Keskustelut (4 viestiä)

Jaffakeksi93

Rekisteröitynyt 14.04.2007

24.11.2008 klo 13.31

Ittekkin ihmetellyt noita BB-äänestyksiä monta viikkoa, kun viidessä minuutissa ääniä tulee jollekkin asukkaalle 10%
lainaa
Hengeyokai

Rekisteröitynyt 29.07.2008

24.11.2008 klo 21.20

Kusetusta koko homma.
lainaa
Jules

25.11.2008 klo 10.42

Tai sitten ei ole kusetusta... toihan on vaan pointti siitä että äänimäärät on säälittävän pieniä, silloin muutama ääni voi tehdä jo todella ison prosentuaalisen loikan suuntaan jos toiseen...
lainaa
Peeko

26.11.2008 klo 17.29

Kuink moni TEISTÄ on äänestäny BBssä tai Idolsissa??
Itse en ole äänestäny, enkä tule äänestämäänkään.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova