Tuorein sisältö

Ministry-pomo kertaa rokkarielämän pahimmat puolet

25.11.2008 klo 09.04 | Luettu: 3628 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ministryn nokkamies ja 13th Planet Records-pomo Al Jourgensen kertoo Artisan News Servicen haastattelussa, mikä miestä eniten rassaa rokkarin kiertue-elämässä - tai rassasi miehen laittaessa Ministryn lopullisesti pakettiin.

- Se on kiduttavaa. Vihaan olla bändissä ja soittaa livenä, koska kaiken aikaan keskitytään pakkomielteisesti vain yhteen asiaan. Jokaisen julkaisun jälkeen on kuuukauden verran promoamista, puoli vuotta tai vuosi kiertuetta ja kohta huomaat olevasi edelleen bändissä ja saman alkavan uudelleen. 27 vuotta bändissä ja tien päällä on kidutusta. Joka ilta soitat samoja vanhoja hittejä kuin jukeboxi. Paras hetki on, kun tiedät tehneesi hyvää työtä ja saaneesi aikaiseksi jotain ajatonta ja kestävää.

Jourgensenin mielessä on levy-yhtiö ja tuottaminen, seuraavaksi mies aikoo tehdä uutta levyä Prongin ja Revolting Cocksin kansssa.

- Meikäläisellä on niin paljon projekteja että livesysteemit saavat unohtua lopullisesti. Odotan innolla päästäkseni vääntämään nappuloita tuleville Prong ja Revolting Cocks-levyille. Tämä haastattelu on pelkkää ajan hukkaa. Olisin mieluummin studiossa työskentelemässä tuttujen hemmojen kanssa.

Ministryn jäähyväiskiertue on jo tehty...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suuri paha hyökkää K... Ari Koivunen siirtyy... >

Keskustelut (2 viestiä)

Eräsmies

25.11.2008 klo 11.36

Joo ja kun pittää niitä huimausaineitakin vetää ja hoidella vielä bändärit siihen päälle, puhumattakaan nyt siitä alkoholista...
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

25.11.2008 klo 13.46

Revolting Cocksin edelliset levyt ovat kyllä loistavaa kamaa ja ei tuo Prongikaan huonoa ole joten niitä odotellessa. Vituttaa kun en Ministryä livenä nähnyt mutta jos Revolting Cocksin näkis niin kyl se sen korvais. Buck Satan on äijä!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova