Tuorein sisältö

Evelina julkaisi uutta - 'Tää opittu haavoittuvaisuus ja pehmeys kuuluu jokaisessa albumin kappaleessa'

04.08.2023 klo 09.50 | Luettu: 487 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Evelinan sä <3 mä on julkaistu. Kyseessä on 25.8. julkaistavan "Pehmee"-albumin viimeinen ennakkosingle.

"Tää on biisi siitä, että unelmoi heittävänsä hanskat tiskiin ottaakseen irtioton kaikesta ympärillä. Ottaisi mukaan vaan ne kaikista rakkaimmat asiat ja ihmiset, joiden parissa kokee palautumista ja vahvaa yhteyttä. Kaikilla tuntuu olevan kokemusta siitä, kun ylisuorittaa ja tarvii vähän breikkii – se on mullekin tuttua".

Parin viikon kuluttua julkaistava albumikokonaisuus on Evelinan itse kirjoittama ja säveltämä, ja sen tuotannosta vastaa Suomen kysytyimpiin tuottajiin lukeutuva duo Los Rollos sekä Evelinan kanssa pitkään yhteistyötä tehnyt Tido.

Julkaisun myötä artisti päättää yli vuoden kestäneen keikkataukonsa ja palaa keikkalavoille. Loppuvuoden kattava, 17 eri kaupunkiin ulottuva ja kaikkiaan 22 keikkaa sisältävä kiertue kulkee nimellä "Pehmee tour".

"Mun elämässä on tapahtunut edellisen ja tämän albumin välissä tosi isoja asioita ja oivalluksia. Ne on ennen kaikkea opettaneet olemaan entistä haavoittuvaisempi, mikä on tuonut uudenlaista pehmeyttä suhteessa kaikkeen mun ympärillä. Oon oppinut olemaan hellempi siinä, miten katson itseäni ja muita sekä tiedostan paremmin, mitä ansaitsen. Luotan enemmän ja stressaan vähemmän. Tää opittu haavoittuvaisuus ja pehmeys kuuluu jokaisessa albumin kappaleessa, vaikka niiden sävyt saattaa olla keskenään yllättävänkin erilaisia".




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallican James Het... Joko kuuntelit, TIPP... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova