Tuorein sisältö

Häirintä ja epäasiallinen käytös seis, näin asiaan pyritään vaikuttamaan Blockfestissä

16.08.2023 klo 21.13 | Luettu: 491 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Häirintä ja epäasiallinen käytös seis.

Näin asiaan pyritään puuttumaan viikonloppuna juhlittavalla Blockfestillä.

"Arvostetaan ja kunnioitetaan myös toisten koskemattomuutta. Puutu, jos näet tai koet epäasiallista kohtelua, häirintää tai syrjintää. Pyydä matalalla kynnyksellä apua järjestyksenvalvojilta, ensiapuhenkilöiltä tai tapahtuma-alueelle jalkautuneilta henkisen turvallisuuden tukihenkilöitä. Tunnistat tukihenkilöt vaaleansinisistä Miten menee -huomioliiveistä. Ilmapiiri on avoimempi, hyväntahtoisempi ja yhteisöllisempi kun frendien lisäksi pidetään huolta myös tuntemattomista".

Festivaalialueelle liikkuu mielenterveys, päihde ja seksuaaliväkivaltatyöhön erikoistuneita henkisen turvallisuuden tukihenkilöitä mm. Pirkanmaan mielenterveys ry:n Parempi mieli -hankkeesta, Tampereen kaupungin nuorisopalvelusta, Pirkanmaan hyvinvointialueen Etsivän työn -osastolta sekä Setlementti Tampere Ry:n Välitä! Nuorten hankkeesta. He ovat festivaalikävijöiden tukena koko Blockfest-viikonlopun ajan tarjoten keskustelutukea erilaisten kriisien sattuessa. Tunnistat tukihenkilöt vaaleansinisistä ”Miten menee?” huomioliiveistä. Miten menee -tukihenkilöt ovat tavattavissa myös festivaalialueen ensiapupisteellä sekä HAPPEE -alueella.

HAPPEE-alue on niille, jotka kaipaavat hetkellistä rauhaa ja taukoa festarihulinasta. HAPPEE-alue sijaitsee Ratinan rantatiellä, Street Stagen läheisyydessä. Alueelta löytyy istuskelutilaa, oma baari, josta saa ostettua myös alkoholittomia juomia sekä vessat.

Festivaalin aikana häirintäyhdyshenkilö on tavoitettavissa puhelimella. Häirintäyhdyshenkilö auttaa kuuntelemalla, keskustelemalla sekä ohjeistamalla ja neuvomalla, mistä ja miten saa tarvittaessa apua myös festivaalin jälkeen.
Puh +358 50 5591285.

Puhelinnumero on löydettävissä tapahtuman verkkosivujen lisäksi Blockfest-appista.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Netflix ei kuunnellu... Peter Dinklage on Th... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova